Thread Closed 
Vraja in 3
23 Feb 2009, 21:13
Hermione se plimba prin camera.Surprinzator celelalte Cercetase dormeau duse.Hermione se opri pe loc si se intoarse spre Sanara.
"Nu va tine!Cel putin la Dumbledore sau la McGonagall nu va tine.La Snape si la Filch poate."
"Cum sa nu tina?"intreba Sanara nedumerita.
"Chiar crezi ca Dumbledore poate fi pacalit.Iar McGonagall este mai puternica decat crezi.Aceasta vraja am invatat-o de la ea.Ba chiar am incercat-o pe ea vara trecuta.Nu a tinut.Sanara suntem intr-un bucluc mai mare decat crezi."explica Hermione cu privirea in pamant.
"Are dreptate,Sanara.Bunica noastra este mai puternica.Si Dumbledore la fel."ii tinu Ginny Mc partea.
Sanara dadu sa scoata o vorba,dar in acel moment aparu un spiridus cam rautacios.
"Domnisoarele McGonagall,si domnisoara Sharma sunteti rugate sa va prezentati in biroul doamnei profesoare McGonagall."spuse spiridusul,apoi pleca cu poc mic.
"Nu ar trebui sa mergem."spuse Sanara tremurand.
"Ba da.Vom fi intr-un buclul mai mare."spuse Hermione in timp ce iesi de pe usa urmata de Gonny Mc si Sanara.
IN BIROU:

Fetele intrara tremurand pe usa.Profesoara McGonagall statea la birou si le privea pe fete cu o privire de gheata.Nu se putea citi nimic pe fata ei.
"Luati loc!"le dadu profesoara ordin fetelor.
Cele trei se asezara pe scaunele din fata biroului,avand privirea in pamant.
"Sunt atat de dezamagita de voi!Cum de ati putut incalca atat de multe reguli?V-ati dat jos din pat dupa lasarea intunericului,ati intrat in Sectorul Interzis fara aprobare,ati facut o vraja neautorizata,ati folosit un blestem asupra profesorilor si ati disparut desi nici macar nu aveti permis.Ar trebui sa scad 500 de puncte de fiecare."spuse McGonagall rece."Cel mai dezamagita sunt de voi doua.Ati dus numele nostru in rusine.Nu meritati sa fiti numite McGonagall.Cel mai suparata sunt pe Hermione."mai adauga femeia accentuand ultimele doua cuvinte.
Fata inchise ochii.Se astepta la asa ceva.De cand cu sortarea la Astropufi femeie nu prea o suferea pe Hermione,desi inainte erau prietene apropiate.
"De ce?Sa stii si tu ca Hermione s-a impotrivit la inceput,dar eu am fortat-o sa accepte."interveni Ginny Mc.
"Si eu am facut la fel."spuse si Sanara.
"Voi doua ati mai incalact si inaite reguli.Mai ales tu Sanara.Dar Hermione niciodata nu a incalcat vreodata o regula.Ea ar trebui sa fie onesta,doar este la Astropufi."spuse McGonagall rece.
Sanara ingheta.Cum aflase McGonagall de aventurile ei?
"De ce iti gasesti scuze..."incepu Ginny Mc,dar fu intrerupta de Hermione care ii facu semn sa taca.
"Nu iti face mai multe probleme decat ai.Asa este.Sunt la Astropufi.In acea noapte am dezamagit toata familia.M-ai urat din acea zi pentru faptul ca am ajuns la alta casa decat aceea in care esti tu sefa.Ma poti pedepsi cat vrei...nu ma v-a misca catusi de putin."spuse Hermione si dadu sa se ridica,dar McGonagall ii facu semn sa ramana.
"Niciodata nu te-am uart pentru faptul ca ai ajuns la Astropufi.Este o casa unde intra numai cei cu sufletul curat si bun,numai cei care stiu sa tina un secret.Stiam ca acolo vei intra.Niciodata nu ai avut curajul necesar pentru Cercetasi."spuse McGonagall cu o voce blanda.
"Nu te cred!"spuse Hermione.iar Ginny Mc si Sanara se uitara uimite la ea.
"Cum aica nu ma crezi?"intreba McGonagall urland.
Hermione incepu sa tremure si lasa privirea in jos.
"Haideti la domnul director.Acum"
IN BIROUL DOMNULUI DIRECTOR:

"Domnule director,ele sunt cele trei fete care au facut vraja."spuse McGonagall.
"A..buna seara fetelor!Ce ati cautat in biblioteca?"intreba directorul calm.
"A fost vina mea.Eu am ajuns prima acolo.Am gasit o carte cu o vraja in trei.Atunci au intrat Hermione si Ginny Mc in biblioteca.Hermione s-a impotrivit intai vrajii,dar eu am convins-o.Restul il stiti."explica Sanara uitandu-se la domnul director.
"Iar voi doua ce ati cautat in biblioteca?"intreba directorul pe cele doua surori.
"Nu aveam somn.Ne-am intalnit la usa Astropufilor.Eu am adus-o acolo pe Hermione.Cu alte cuvinte ea este nevinoata."sari Ginny Mc.
"Toata aveti acceasi vina.Am sa va scad 100 de puncte de fiecare.Desi va apreciez curajul nu pot sa va las nepedepsite."spuse directorul.
Fetele lasara privirele in jos si iesira impreuna cu McGonagall.
Pe culoar Ginny Mc si Sanara mergeau inainte impruna cu McGonagall.Hermione merge mai in spate.Cand cele trei dadura coltul,Hermione cazu in genunchi si izbucni in lacrimi.Profesoara McGonagall se intoarse si se apropie de Hermione.Se lasa si ea in genunchi si o imbratisa pe fata.Apoi se ridica amandoua si se alaturata celor doua fete.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 21 Feb 2009, 19:42
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 21 Feb 2009, 21:35
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 21 Feb 2009, 22:05
Re: Vraja in 3 - by Ginny McGonagall - 23 Feb 2009, 00:21
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 00:39
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 23 Feb 2009, 19:07
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 19:24
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 23 Feb 2009, 21:13
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 22:17