Amintiri speciale la Hogwarts
|
23 Feb 2009, 23:43
|||
|
|||
Ginny o privea fericita pe Kennya cum numara snorco-porcii care zburau afara de la geam [ doar scapase de teme ]. Se aseza picior peste picior, incercand sa para serioasa. Sau na, tot se apucase sa o ajute pe Kennya sa numere snorco-porcii.
Vazandu'l pe Chaz ca nu avea ce face, incerca sa vorbeasca cu el. "Deci.. ce muzica iti place?; ![]() "oo deci.." incepu Chaz fericit, si continua asa pana se intampla ceva groaznic in acea sala... usa s'a deschis larg, iar Ginny s'a speriat si aproape a cazut pe spate, si Kennya a tipat [de fericire wai.. numarase si ultimul snorco-porc].. era o furnica malefica pusa pe rele care inainta voiniceste prin sala . "O sa cucerec LUMEAA!!! MWHAHAHA!!!" spuse ea fericita, cand fu calcata de un elev care trecea pe acolo. "Ma rog:-j" continua Ginny. "Iti place sa te dai cu placa de sk8?:->" Dar nu apuca sa termine bine, ca alte furnici navalira in sala, toate puse pe rele. " WAI!!!! IESITI WAI DIN SALA!!!! Vreau sa vorbesc ceva aici!!" Dupa ce trecu invazia babelor, linistea mormantala din sala fu intrerupta de strigatul triumfator al Kennyei : "AHA !! VAD UN SNORCO-PORC CARE INCERCA SA IMI SCAPE:-> DAr l'am mirosit eu ca umbla cu necuratziuni .. da da" "Hahalino.. mai e unul acolo=)" ii atrase atentia Ginny, intinzandu'se peste bietul viperin ca sa ii arate Kennyei un snorco-porc ce ramasese singur pe cer. "Ginny, in ce casa ziceai ca esti?" intreba Chaz, incercand sa o dea jos pe fata de pe el. "Ah.. scuze ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|