Amintiri speciale la Hogwarts
23 Feb 2009, 23:43
Ginny o privea fericita pe Kennya cum numara snorco-porcii care zburau afara de la geam [ doar scapase de teme ]. Se aseza picior peste picior, incercand sa para serioasa. Sau na, tot se apucase sa o ajute pe Kennya sa numere snorco-porcii.
Vazandu'l pe Chaz ca nu avea ce face, incerca sa vorbeasca cu el.
"Deci.. ce muzica iti place?;Wink"
"oo deci.." incepu Chaz fericit, si continua asa pana se intampla ceva groaznic in acea sala... usa s'a deschis larg, iar Ginny s'a speriat si aproape a cazut pe spate, si Kennya a tipat [de fericire wai.. numarase si ultimul snorco-porc].. era o furnica malefica pusa pe rele care inainta voiniceste prin sala .
"O sa cucerec LUMEAA!!! MWHAHAHA!!!" spuse ea fericita, cand fu calcata de un elev care trecea pe acolo.
"Ma rog:-j" continua Ginny. "Iti place sa te dai cu placa de sk8?:->"
Dar nu apuca sa termine bine, ca alte furnici navalira in sala, toate puse pe rele.
" WAI!!!! IESITI WAI DIN SALA!!!! Vreau sa vorbesc ceva aici!!"
Dupa ce trecu invazia babelor, linistea mormantala din sala fu intrerupta de strigatul triumfator al Kennyei :
"AHA !! VAD UN SNORCO-PORC CARE INCERCA SA IMI SCAPE:-> DAr l'am mirosit eu ca umbla cu necuratziuni .. da da"
"Hahalino.. mai e unul acolo=)" ii atrase atentia Ginny, intinzandu'se peste bietul viperin ca sa ii arate Kennyei un snorco-porc ce ramasese singur pe cer.
"Ginny, in ce casa ziceai ca esti?" intreba Chaz, incercand sa o dea jos pe fata de pe el.
"Ah.. scuzeBlush la Astropufi.." zise ea vesela, luandu'l de mana.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Amintiri speciale la Hogwarts - by Ginny Malfoy - 23 Feb 2009, 23:43