Amintiri speciale la Hogwarts
24 Feb 2009, 22:58
Acum isi dadea seama Chaz ca era total paralel cu tot ce se intampla in scoala. Mai ales cu acest grup ciudat, dar totusi prietenos. Chaz inca statea pe bancuta unde fusese asezat si se uita intrebator la toata lumea. Fata de la viperini impreuna cu cea de la cercetasi se uitau la o anumita armura. Acum chiar ca era intrigat la vederea unei viperine cu un cercetas. Insa acum banuia ca trebuie sa se obisnuiasca. Undeva in departare erau cele doua astropufe care pareau sa vorbeasca in soapta. Numai una dintre ele sparsese tacerea, mentionand un anumit nume de Chilotina. Chaz se ridica de pe bancuta si se indrepta spre cele doua. Facu un efort sa zambeasca cat mai calduros si se indrepta spre cea vorbareata.
"Sunt tare curios in vedere cu ce vroiai sa-mi zici. Sper ca nu v-am deranjat."
Una dintre ele ii facu semn ca nu e problema si sa le mai dea un minut de intimitate. Chaz se indeparta si se apropie de celelalte doua fete. Viperina era cea care il trasese de maneca. Nu stia de ce dar i se parea foarte cunoscuta. Intre timp, aflase si numele Cercetasei. Chaz era curios sa stie mai multe despre scoala si cei care traiau in ea. Desi toate erau acolo sub pretextul ca isi faceau tema la istoria Magiei, nici una nu parea sa se ocupe de asa ceva. Durerea de spate din acea dimineata incepea sa-si faca prezenta din nou, asa ca se aseza din nou pe bancuta, asteptand ca cele doua astropufe sa termine de vorbit.

OOC: Scuzati-ma ca nu am mai scris cu diacritice, insa ma grabesc.

You can never plan the future by the past.

[Image: Anime-3-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Amintiri speciale la Hogwarts - by Chaz Curtis Porter - 24 Feb 2009, 22:58