Amintiri speciale la Hogwarts
|
24 Feb 2009, 23:42
|||
|
|||
Hermione era chiar nervoasa.Nu ii purta pica lui Ginny,dar oare nimeni nu observase reactia ei.Parca era invizibila.Incerca sa nu se mai gandeasca la acel baiat de la Viperini si la Ginny asa ca se alatura Sanarei in cautarea de noi armuri pentru tema la Istoria Magiei.Ii lua mai mult decat credea sa isi scrie tema.Poate pentru faptul ca se gandea la baiatul care statea de vorba cu Ginny,dar imediat scutura din cap incercand sa isi scoata imaginea acestuia din minte.
Termina de adunat notite si se duse pe o bancuta mai separata si incepu sa scrie de zor pe pergament.Sanara se apropie de ea. "Pot sa stau si eu cu tine?Sa imi scriu si eu tema?"intreba fata. "Desigur!"ii raspunse Hermione cu un zambet. Fata se aseza si incepura sa scrie impreuna.Dupa aproximativ o ora cele doua terminasera.Hermione se ridica,iar privirea ii cazu pe cei doi,Chaz si Ginny,care se tineau de mana.Hermione incepu sa clocoteasca.Isi baga pergamentul in geanta,apoi si-o arunca pe umar.Iesi in mare graba din sala trantind usa dupa ea.Imediat ce iesi,lacrimile ii brazdara obrajii. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|