Thread Closed 
Vraja in 3
25 Feb 2009, 00:19
Hermione observa privirea incruntata a Sanarei,asa ca ii urmari privirea si observa ca fata se uita la Draco.Atunci intelese de ce fata era incruntata.Hermione puse mana pe umarul fetei si ii spuse sa se calmeze.
Deodata Draco se apropie de ele si le spuse:
"De ce ati folosit acea vraja asupra mea?Vreti sa folosesc blestemul Abracadabra pe voi?Pe toate trei?"
"Hermione se ridica in picioare incercand sa protesteze.
"Draco..stii ca nu ai voie sa folosesti aceasta vraja..si...".Hermione nu apuca sa termine ce avea de spus deoarece Draco folosi blestemul "Stupefy" pe ea.Blestemul o arunca pe fata intr-un raft cu carti.Hermione se lovi puternic la cap si isi pierdu cunostinta.
Sanara se ridica in picioare.
"Cine te crezi?"spuse fata.Draco incerca sa foloseasca si pe ea blestemul,dar deodata baiatul se albi la fata si lesina.Cateva fete de la Viperini,care pana acum rasera de Hermione si de celalte doua,se dusera dupa ajutor.Intr-un sfert de ora veni profesoara McGonagall,domnul director,profesorul Snape si Madame Pomffrey.McGonagall se duse imediat la Hermione,vazand-o pe jos si inconjurata de Sanara si Ginny Mc.
"Ce s-a intamplat?"intreba ea ingrijorata.
"Draco a folosit blestemul 'Stupefy'."spuse Sanara.
Domnul director veni langa Hermione si o atinse cu mana pe frunte.Spuse un farmec,iar fata isi recapata cunostinta.McGonagall o ajuta sa se ridica.Se clatina pe picioare,asa ca batrana o ajuta sa se sprijine de ea.
"Domnisoarelor,as dori sa vorbim putin in biroul meu."spuse domnul director.
Hermione nu intelese ce spuse,dar simti ca McGonagall se misca.Facu si ea la fel,desi merse cam impleticit.Noroc ca era ajutata de trei persoane.
IN BIROU:

Cei sase intrara in birou.Dumbledore ii oferi Hermionei un scaun,dar aceasta refuza sa se aseze.Directorul dadu ocol biroului,apoi se aseza.
"Domnisoarelor,stiti ca fapta voastra de aseara are o influenta negativa asupra lui Draco Malfoy."incepu directorul.
"Domnule director..."incepu Ginny Mc,dar fu intrerupta de domnul director.
"Lasa-ma sa termin.Pedeapsa voastra a fost foarte mica.Ar fi trebuit sa va exmatriculez,dar nu am facut-o.Va dati seama ca atunci cand tatal lui Draco Malfoy v-a afla de aceasta fapta ma v-a ura,iar voi veti avea probleme."continua Dumbledore.
De data aceasta Hermione auzise si intelese totul.Facu un pas impleticit inainte si spuse:
"Domnule director,aveti dreptate.Nu dorim sa aveti probleme nici dumneavoastra si nici scoala.Daca prin exmatricularea noastra nu veti avea probleme,atunci consider ca aceasta este cea mai buna solutie."
Toate privirile se atintira asupra ei.Snape incepu sa rada.
"Ce fetita desteapta si corecta.Nu este de mirare ca este la Astropufi."spuse acesta inca razand.
Dar Dumbledore nu ii dadu atentie.Se uita oarecum uimit la Hermione,iar fata se uita serioasa in ochii lui albastrii.
"Domnule director,Hermione are dreptate.Daca aceasta este singura solutie prin care puteti scapa de probleme cauzate de noi atunci ne supunem fara sa protestam."spuse si Sanara venind langa Hermione.
De data aceasta Dumbledore isi muta privirea de la Hermione la Sanara.Zambi si spuse:
"Nu am sa va exmatriculez.Nu aceasta este solutia.Voi vorbi eu cu domul Malfoy."spuse Dumbledore.
"Dar nu ar fi mai simplu daca ne-ati exmatricula si ati scapa de belea?"intreba Hermione de data acesta mai lucida.
"Domnisoara,te cunosc,pe tine si pe Ginny Mc,de cand aveati 4 ani,iar bunica voastra v-a adus aici pentru prima data.Intotdeauna ai semanat cu ea.Intotdeauna ai preferat sa ei decizia cea mai usoara,nu cea mai practica.Niciodata nu ai dorit sa iti asumi responsabilitati pentru lucrurile pe care credeai ca nu vor reusi.Ca si acum.Nu doresti sa astepti sa vezi cum v-a decurge discutia.Preferi sa alegi calea cea mai sigura.Acesta este si unul din motivele pentru care ai intrat la Astropufi.Ti-e teama sa iti asumi riscuri."spuse Dumbledore.
Hermione isi amintea toate vizitele facute la Hogwarts.De fiecare data venea mai mult pentru a-l vedea pe Dumbledore,pe care il iubea ca pe bunicul ei.Nu prea isi cunoscuse bunicul,acesta murind cand ele aveau 4 ani.De atunci incepura vizitele la Hogwarts.
"Domnisoara Ginny Mc tu ce doresti sa faci?"intreba Dumbledore calm.
"Dupa mine..as alege sa imi asum riscurile,dar am sa fac cum spune sora mea.Aleg calea simpla."spuse Ginny Mc cu privirea in pamant.
"Uitati cum am sa fac.Va suspend o saptamana.Pe toate trei,dar nu am sa va trimit acasa.O veti ajuta pe profesoara McGonagall la anumite treburi.Ca o detentie,doar ca nu veti lua parte la ore."spuse Dumbledore zambind.
"Multumim,domnule director."spuse Hermione aplecandu-se in fata,in stil japonez.
"Domnisoara Hermione,stiu ca la scoala Incuiata la care ati invatat amadoua,tu ai facut si japoneza.Cum se spune 'multumesc'?"spuse Dumbledore zambind.
"Arigato gozaimasu!"ii spuse fata,dar nu zambi.Nu era in stare.
Directorul le facu semn ca poate parasi biroul,iar cele trei iesira fara sa mai spuna un cuvant.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 21 Feb 2009, 19:42
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 21 Feb 2009, 21:35
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 21 Feb 2009, 22:05
Re: Vraja in 3 - by Ginny McGonagall - 23 Feb 2009, 00:21
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 00:39
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 23 Feb 2009, 19:07
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 19:24
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 23 Feb 2009, 21:13
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 22:17