Sk8 park
28 Feb 2009, 13:02
Era Ginny, care mergea in somn, incercand sa dibuiasca baia. Atunci cand cazu peste saraca Ada, care numara moleculele de praf de pe jos , si il darama pe Radu, se hotari enervata ca nu mai avea nevoie si gasi **** baiatului [despre care crezu ca e chestia aia cu care tragi apa=]] si trase bine bine.
" GINNY WAI !!!! MANA " facu Ada, care visa ca prietena ei astropufa sterpelea hartie igienica.
"Mai.. cand eu iti zic sa nu mai jefuiesti din cratita de sarmale, tu aia sa faci " striga Ginny trezindu'se brusc si dand cu capul de Radu , care tocmai se trezise din lesin, dar lesina la loc. "Asa.. WAI DA' CE'I AICI???LoveLoveLove" continua Ginny fericita, alegandu'si o placa roza cu stelutze si incepand sa se dea pe acolo. "Ma.. dar zici ca au venit niste tigani si au jefuit din drum" sp ea nedumerita, in timp ce niste tigani jefuiau din drum.
"WA!!!!!! UITE MA " tipa Ada.
"CE? " se sperie astropufa.
"A nimic.. e doar Apocalipsa :-j"
"Ia sa nu ma mai deranjezi tu cu lucruri de'astea marunte " spuse Ginny in timp ce trecea cu placa peste Radu.

Ooc: nu am deloc inspiratie=]] mi'am zis ca totusi threadul e prea frumos pentru a ramane necontinuat :-j
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sk8 park - by Ada McNair - 11 Dec 2008, 15:47
Re: Sk8 park - by Ginny Malfoy - 28 Feb 2009, 13:02
Re: Sk8 park - by Berny McNair - 23 Apr 2009, 21:28