O noua Odisee, incepand cu noi doua
|
03 Mar 2009, 00:35
|||
|
|||
Bate-te cucu sa te bata...noh...ok...
Tu iei zei?...si io ma gandesc la niste cavaleri?...CUCU sa te bata...[io tot cavaleri neinfricati imi cumpar ] Nu uita cum imi place sa iti spun ![]() Poze[folosesc si io o blonda la viata mea]: ![]() Nume:Necunoscut Prenume:Fabritzya History:Fabritzya este gasita in padure,impreuna cu sora sa mai mare [daaaa...sunt surioara mai mica],deci,este gasita intr-o padure de catre marele vrajitor Merlin. Si stand impreuna cu Marele Vrajitor,Fabritzya se specializeaza in Arta Tamaduirii. Deci devine o Vrajitoare Tamaduitoare,dar poate sa faca si alte vraji,avand cunostinte in vrajile Protectoare.[ce ma laud ] Asa,cum zice si titlul,intoarce,impreuna cu sora sa,intoarce lumea pe dos. La mine alesul... ![]() Acest pirat,dar si spadasin in acelasi timp, o invata pe Fabritzya arta sabiilor,si arta dragostei...[devin poet mei lome mei] Poza cu Orly: ![]() Oricum numele de Capitanul Orlando Bloom suna bine,il fac pe saracul actor pirat. Huhu...oricum ii sta bine [si gasesc si mai multe poze ] ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Trei pene, doua betigase si un arcus | Katya Sokorov | 11 | 2,949 |
27 Dec 2011, 15:04 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
O nouã erã [Fantasy, Drama, Romance] | Raizen Isildur | 26 | 7,315 |
20 Apr 2009, 22:18 Last Post: Kennya Allen |