Solicit pareri si un AJUTOR
06 Mar 2009, 18:54
Deci...sa incep cu inceputul...ca imi e o ciuda de mor
Chiar imi vine sa plang.
Asa...cik ma pricep sa fac portrete,dar in creion,si acum am patit ceva naspa rau de tot.
Am lucrat o saptamana la un portret cu Orlando Bloom in rolul lui Will Turner,si chiar era pentru forumul asta...Fan Fic...la "O noua Odiseea scrisa de noi doua",sau ceva de genul.
Si am mai facut inca 2 portrete,unul nu e terminat nici acum,si unul e gata,dar o sa vedeti de ce nu il am acum.
Pot sa zic ca aveam nevoie de un 10 la desen,fiindca aveam un 9,pe un desen cu perspectiva.Trebuia sa ne mai dea una,si chiar trebuie si in clipa asta.
Ca sa nu imi stric media cu cine stie ce,cum nici nu stiu ce trebuie sa fac la desen pentru a-II-a nota,am dus portretele alea,dade dade mi-a da un 10.
Si ne-a dat o tema in clasa,portretele imi erau pe banca,la vedere,normal.
Si ma cheama un baiat din spate si imi zice "Imi dai un desenele alea pe care le ai pe banca? Numai sa le vad"
Asa,i le dau.
Primul era cu Will,si al doilea era cu colega mea,care mi-a cerut un portret cu ea.
Cum profesoara se plimba printre banci,sa vada cum desenam noi,il vede pe colegul meu cu unul dintre portrete in mana [unul era la colegul lui de banca].
Profesoara se uita la ele,si intreaba cine le-a facut.Ei doi,ca sa fie mai in centrul atentiei zic "Noi,noi le-am facut"
Se uita profesoara la ei,si le da cate un 10 la fiecare.
Vazand asta mi-am zis ca o sa le dea 10,si o sa le returneze portretele,care la un moment dat imi vor fi returnate mie.
Dar profa se uita la ele si zice "Aveti mana buna,le duc la expozitie,sa veniti si voi,ca doar nu ati muncit atat pentru ele"
Io am ramas cu gura cascata cand ei se bucurau de note si de chestia cu expozitia.
Asa,si portretele le-a luat profa cu ea.
Deci,io intodeauna am visat,sau nu chiar visat,mi-am dorit sa imi prezint lucrarile la o expozitie,si acum totul imi era luat de doi tampiti,idioti,buni de nimic [scuzati limbajul,nervii].
Deci,ce sa fac o acum?
Sa ii zic la profa de desen ca io le-am facut,si ei au mintit?
Sau sa tac?

Va cer parerea,si urgent,fiindca marti am ora cu profesoara.
Deci,ce sa fac.
Apelez la voi,ca nu am cum sa zic,fiindca unii ma cunoasteti,sai totusi va dati seama pri ce trec.
Va implor,pareri,ca mor de nervi si de ciuda

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Solicit pareri si un AJUTOR - by Shayera Holl - 06 Mar 2009, 18:54