Solicit pareri si un AJUTOR
06 Mar 2009, 21:40

Eu nu o stiam asa pe Shayera.
Cred ca e spre binele tau sa iti zic.. nu fi lasa.
Daca nu risti, nu castigi. Lasa'i dom'le pe aia sa barfeasca cat vor.. sunt cu mult sub nivelul tau daca spun chestii de genul despre tine. In fond, reputatia, pentru tine, inseamna parerea celor care te critica? o_O important e ca tu stii adevarul, si, desemenea important, si prietenele tale stiu.
M s'a intamplat si mie ceva similar, doar ca era vorba de o compunere [am avut'o la tema] pe care m'am straduit enorm. Prin clasa a treia, parca. I'am dat'o unuia sa o citeasca, si apoi s'a nimerit [uneori se corectau temele celor de pe un singur rand] sa aiba nevoie sa prezinte tema. Cum nu isi facuse tema si cum, deoarece viata e chiar ciudata uneori, aveam scrisul asemanator, e logic ce a facut... [ de atunci m'am lecuit de prostia mea de a nu imi semna caietele=) ] Invatatoarea i'a laudat compunerea, a zis ca e foarte reusita si a vrut sa ii treaca o nota mare [parca FB era pe atunci maximul=)] in catalog. Si s'a strans lume sa ii citeasca compunerea, dar mie mi'a fost lene [eram oricum nervoasa ca nu s'au corectat temele randului meu, ca sa citeasca doamna compunerea mea=)] . Am ramas cu colega mea de banca sa continuam " Spanzuratoarea " - ce sa facem noi pana se incepea in adevaratul sens al cuvantului ora.. Doar colegii aleia ii citisem compunerea, si ea nu a fost la catedra sa vada ca acolo era caietul meu. Si noah.. respectivul mi'a inapoiat caietul, zambind, in pauza urmatoare. Abia pe drum spre casa, mi'a zis o prietena ca i s'a parut ca stilul cu care s'a scris compunerea aia era identic cu al meu, si abia cand mi'a citat o parte din ea am inteles ce s'a intamplat. Macar daca imi spunea atunci.. Primul meu impuls a fost sa ma duc sa il strang de gat pe colegul respectiv care, in acea zi [de obicei ne insotea jumatate din drum], o luase prin alta parte.. Dar am reusit sa ma abtin pana a doua zi, cand, la prima ora, cand aveam lb. romana, s'au corectat temele pe randul meu. Mi'a venit o idee pe loc. Am rupt foaia pe care era scrisa tema de zi, si cand a venit invatatoare sa imi verifice tema, i'am zis ca mi'am notat gresit tema si nu am stiut de unde este.. si, desigur, i'am zis asta dupa ce a deschis caietul. Cum automat daduse la ultima pagina scrisa, a vazut compunerea de data trecuta.
Si s'a rezolvat problema... Fara sa fie nevoie sa parasc. S'a descoperit totul.. ca printr'un mic accident.

Deci, Shery, da'o naibii de reputatie in ochii celorlalti. De fapt, daca nu zici nimic, iti strici reputatia in ochii TAI - te vei mustra apoi ca nu ai avut curajul sa vorbesti atunci cand a fost nevoie.
Go go go Shery! Am incredere in tine:->
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Solicit pareri si un AJUTOR - by Shayera Holl - 06 Mar 2009, 18:54
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Ginny Malfoy - 06 Mar 2009, 21:40