Solicit pareri si un AJUTOR
|
06 Mar 2009, 22:09
|||
|
|||
Shery, Shery...Pai,ce sa zic? Am avut si eu probleme asemanatoare.(numai ca s-au rezolvat mult mai repede)..
Eu iti recomand sa ii zici, adica, vorba Adei, ce pana mea...Adica sa spuna desteptii aia ca ei au facut asta.. De ce sa stai si sa inghiti?!? No way...actioneaza!!! Ce conteaza ce zic altii atata timp cat primesti laudele necesare creatiei tale? Prima data eu zic sa te duci la profesoara, si sa-i spui totul. Chiar daca zice "Dar de ce nu ai spus de prima data" si bla, bla, bla... Apoi te duci frumusel la colegii tai 'atat de dragi' si le dai una in cap, poate le vine mintea inapoi.(acest lucru este optional ![]() Si cu siguranta se va remedia situatia. Relaxeaza-te, incearca sa te calmezi, totul se poate rezolva, insa DOAR DACA ACTIONEZI! Daca stai in banca ta si te uiti cum aia primesc toate laudele, mai rau iti faci! Normal ca in toate problemele asemanatoare se actioneaza! Oricum, sper ca te-a ajutat si discursul meu!!! Si chestia cu colega de banca...Poate nu a fost, insa ea nu stie modul tau de a desena?!? Sau nu stie de capacitatile atat de limitate la desen(pun pariu ca n-au talent deloc baietii astia)a colegilor tai? ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Solicit pareri si un AJUTOR - by Shayera Holl - 06 Mar 2009, 18:54
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Ginny Malfoy - 06 Mar 2009, 19:42
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Ada McNair - 06 Mar 2009, 19:48
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Shayera Holl - 06 Mar 2009, 20:08
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Ginny Malfoy - 06 Mar 2009, 21:40
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Iseult Cromwell - 06 Mar 2009, 22:09
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Shayera Holl - 06 Mar 2009, 23:38
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Lizbeth Marafol - 19 Mar 2009, 19:40