Solicit pareri si un AJUTOR
|
06 Mar 2009, 23:38
|||
|
|||
Recunosc ca unul se pricepe la chestiile alea...in culori de apa...pe panza si pe sticla,de aceea l-a laudat profa si era sigura ca ea a facut aia.
Si sa zic adevarul...ma doare fix undeva de not lor pe care au primit-o...mie mi-l trebuie pe Orly meu Ca in spate am lucrat 3 zile sa il fac pe Barbossa schelet si cu maimuta lui cu tot Deci...a...si sunt suparata de expozitie,io chiar vreau sa imi prezint portretele undeva. Dar nu ala cu Orlando Bloom Deci,faza e ca sunt baiati de treaba,si imi tot zic "Cred ca erau trasi la masea cand au zis ca sunt facute de ei" Si cand au zis ca au facut ei,chiar am ras si io de Ionut si am intrebat "Te-ai facut artist peste noapte" Si ma gandeam ca vroiau sa isi bata joc de profesoara,dar cand am auzit de nota,ha?...si de expozitie..am ramas chiar blocata. Deci,imi tre si expozitita intr-un fel,si intr-un fel mi-l tre pe Orlando Bloom =] Am lucrat o saptamana sa fac chestia aia,si sa zic adevarul,io nu am postere pe pereti,sunt chestii desenate de mine,pana si actori sau alte chestii... Asa...mie tot imi place ideea Hahalinucai Jr Dar e prea penala si prea rautacioasa. Adica as face-o,dar sunt baieti de treaba,si nu. De treaba?...ehe...sunt si asa...dar nu prea. Tot,imi e rusine sa zic io asta,as trimite-o pe Moni sau pe Roxi sa ma ajute...dar zice profa "Tu nu ai gura sa spui?" Offf...daca as face dupa planul [primul plan] a lui Ginny,mi-as mai adauga inca doi dusmani pe lista,pe langa aproape toata clasa =] Dar in seara asta am ceva malefic Si la ora pun pariu ca tac,ba nu. Credeti ca Monica ma lasa sa tac?Ehe,cre c fac io cv,si ii zic. Akm imi plang de mila,Orly meuuuuuu =] ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Solicit pareri si un AJUTOR - by Shayera Holl - 06 Mar 2009, 18:54
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Ginny Malfoy - 06 Mar 2009, 19:42
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Ada McNair - 06 Mar 2009, 19:48
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Shayera Holl - 06 Mar 2009, 20:08
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Ginny Malfoy - 06 Mar 2009, 21:40
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Iseult Cromwell - 06 Mar 2009, 22:09
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Shayera Holl - 06 Mar 2009, 23:38
Re: Solicit pareri si un AJUTOR - by Lizbeth Marafol - 19 Mar 2009, 19:40