Soapte periculoase
07 Mar 2009, 16:57
INTRODUCERE:E o iarna tare friguroasa la Hogwarts, una rece si misterioasa. John nu pleca acasa la Craciun, asa ca ramase la scoala singur. Ii lipseau orele de zbor, de potiuni, dar deodata o flacara a sperantei ii aparu in suflet cind el se gindi ca mine vor veni prietenii lui.

A doua zi...

John zbura pe matura sa Ninbus 4001, a cazut odata drept in lacul rece, de unde la scos.........

- John..........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ce e si unde ma aflu?
- Esti in cabinetul de Potiuni in fata profesorului.
- O ma scuzati!
- 50 puncte minus Astropufi, fiindca un coleg de al vostru doarme si viseaza cum zboara pe o matura, care de fapt e bastonul meu si mai viseaza cum cade in lacul rece, dar pe adevarat cade in apa clocotita din ceaun! Apropo, John azi la opt seara sa vii la niste ore de detentie la Potiuni!
- Bine domnule! si se aseza pe banca de linga usa.
Dupa lectii, John fu mustrat de sefa casei, care ii interzise sa manince diseara, sa se tina doar cu bomboanele halucinante si visatoare cu gust de ceara de ureche, ce nu-i placu de loc lui Jhon.

Dupa ora de detentie pleca la Hagrid, dar el nu era, usa era incuiata, asa ca ramase sa-l astepte.

Peste vreo cinci minute auzise niste soapte din padure care il ademenau, cum facu vreo cinci pasi fu luat pe sus de un Fylituruos, un dinozaur monstru care il duse la un lup- pisica:
- Eu l-am adus maiestate!
-Bravo! Iar acum piciule........

[img
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Soapte periculoase - by John Weasley - 07 Mar 2009, 16:57
Re: Soapte periculoase - by Roland Delaney - 29 May 2009, 21:34