Misterele unei nopti de primavara
08 Mar 2009, 22:09
Baiatul ii zambi incercand sa fie politicos dar esua lamentabil expunand o fata crunta ce privea prin necunoscut.Nu putea distinge silueta ce tocmai se apropiau de cei doi dar putea cu siguranta sa vada cum ea era foarte interesata de el atintindu-si privirea fara mari resentimente.O privi inapoi pe cea ce statea in fata lui si incepu sa vorbeasca pe un ton sigur.
-Existenta mea aproape de tine nu cred ca e atat de buna pe cat pare.Padurea ma schimba deseori intr-o creatura insetata de durere.E prea complex pentru mine stilul de a trai viata la Hogwarts si ma pierd in complexitatea lui,si ma pierd sub gandurile negre ce imi ataca intrgul corp.Si imi ramane o singura intrebare in minte "De ce?",si cu aceste cuvinte incheie intregul monolog ce il surprinse pana si pe el.
Nu ii venea sa creada ca isi poate expune intr-un mod atat de direct sentimentele si gandurile ce ii inconjoara mintea si din cand in cand il ataca fara mila.Era o seara ciudata.Totul parea prea ireal in Hogwarts pentru a se putea increde in doua siluete.Una dintre ele se prezentase,cealalta nici macar nu isi deslusise privirea de pe el.Era..pur si simplu ciudat.

I miss you James Potter!?

[Image: 140m24p.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Misterele unei nopti de primavara - by Edward Potter - 08 Mar 2009, 22:09