De ce? De ce nu?
|
09 Mar 2009, 23:35
|||
|
|||
Gata, m-am hotarat! Tocmai m-o injurat alta tarfa pe mess [prietena cu cealalta tarfa cu care s-o combinat x] si pur si simplu nu mai am chef. Ma tot intreba de ce ma dau la x, etc. O sa ma distrez cu y pana gasesc pe cineva mai bun. Cel putin el ma iubeste asa cum sunt. O sa incerc sa-l "dresez" ca sa nu mai fie asa molusca [cand ne-am intalnit nu zicea nimic... o fii timid]. Cu timpul, o sa-l uit pe x. Asa s-a intamplat si data trecuta cand mi-a placut de un baiat si numai dupa vreo 3 ani l-am uitat. Singura sansa sa-l uit e sa nu mai vorbesc cu el, nu-l mai bag in seama, nu mai vorbesc despre el si incerc sa-mi ocup timpul, ca sa nu ma mai gandesc la el. Tocmai de aceea il am pe y, ca sa ii ocupe locul lui x. Cine stie, poate o sa ma indragostesc de el mai tarziu.
Deci, daca ii place [scuzati limbajul] curu' lu aia, atunci sa mance din el :-t. Cum zicea si Adwca, mai exista 245235765 de baieti in lumea asta; n-o sa bocesc eu dupa un tampit. Va multumesc tuturor! > ![]() ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|