De ce? De ce nu?
|
11 Mar 2009, 13:14
|||
|
|||
Pff... m-am razgandit! =]
Azi a venit in pauze sa vorbeasca cu mine, ma rog... erau si alte fete acolo. Si ne-a povestit de ce s-a combinat cu tarfa aia. Isi batea joc de ea, exact cum merita. Fara sa vreau, EU i-am despartit. Din cauza MEA s-au certat. Ea ii punea interdictii... sa nu ma salute, sa nu vorbeasca cu mine etc., iar cand voia si el sa-i puna ei interdictii, tarfa facea crize de nervi. X a zis ca intr-o zi, aia i-a spus pe mess daca nu se supara ca a iesit cu doi baieti [erau impreuna], iar el a spus "Poftim?"... s-au certat din cauza asta si din cauza mea, iar el i-a dat liber. Prietena mea cea mai buna a spus ca si-a schimbat total parerea despre el - ca nu-l mai considera un cocalar care se da la toate fetele "bune". Ea si alte colege au spus sa nu incerc sa-l uit, pt ca acum am cele mai multe sanse la el. In pauze, cand el povestea cu noi, fata aia murea de ciuda. Stie ca-mi place de X. La un moment dat, alte doua fete, prietene cu ea, o tineau de maini ca sa nu vina sa ne ia la bataie, cred. =] Maine ii dau papucii la Y. O sa-i spun ca vreau o pauza, iar cand ma intalnesc cu el ii dau inapoi dau inelul ala din argint care mi l-a dat de 8 martie. Oricum nu-mi place. Va multumesc iar pentru sugestii ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|