O pwcca
|
13 Mar 2009, 23:58
|||
|
|||
Intr'o zi frumoasa , adica plina de tunete si fulgere , Ginny si Smolly jucau " invarte ciobul " intr'un colt al Camerei Necesitatii. Adica mna , se inghesuiau si ei in micuta incapere de 3847584 km patrati .
Deodata, cineva ciocani in usa. Ginny se ridica morocanoasa sa se duca sa raspunda , zicand fara sa se uite la cine era : "NU cumparam chiloti !! Am vazut eu ca sunt contrafacuti.. da da.. sunt chinezesti omule " si ii inchise usa in nas bietului om , dupa care o deschise la loc si spuse fericita : "WAAA Leo >< nu te'am vazut ma.. ce faci wa.. te'ai apucat de contrafacut chiloti ? :-s" "Nu ma.. nu aveam ce face " Dupa care , 28947459 ore nu facura decat sa invarta un ciob alaturi de Lordul Smoala , care de fapt era o bucata de carton desenata [ Smolly cel adevarat fugise sa isi puna in aplicare planul malefic de a vinde ilegal in Hogwarts chiloti contrafacuti ] , cand fata exclama dintr'o data: " Ma, da' nu e aia bulibasha?! " Nu, nu asta .. " Unde e Smolly wa ??" "De unde ti'ai dat seama ca nu sunt eu cartonul ala ma?:-w:-w " se enerva Lordul Smoala, inaltand pwwca dintr'o gramada de chiloti contrafacuti. "Pai bucata aia de carton nu e la fel de urata ca tn . " zise Ginny fericita si il imbratisa. " ACum, Smolly, asa'i ca in testamentul tau vei trece ca averea ta de chiloti sunt ai mei? ![]() Dar si Leo avu un cuvant malefic de spus : " Ma, veceul de aici are aer conditionat? :-s" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O pwcca - by Ginny Malfoy - 13 Mar 2009, 23:58
Re: O pwcca - by Roland Delaney - 30 May 2009, 14:07
Re: O pwcca - by mateis - 02 Jun 2009, 11:24
Re: O pwcca - by Kim Ryan - 05 Jun 2009, 21:55
Re: O pwcca - by Shayera Holl - 06 Jun 2009, 10:51
|