O noua Odisee, incepand cu noi doua
14 Mar 2009, 22:31
Fabritzya si Morrigan se aseza la masa impreuna nu Merlin.
Blonda respira usurata,chiar nu avea chef sa afle cum e sa fi un soarece,pe care il fugareste chiar propria ta pisica.
"Sper ca va plac,atat am gasit,a,si v-am facut doua pachete,pentru maine dimineata,pentru drum"spuse Merlin in timp ce scotea o bucata mare de paine,impreuna cu mai multe zarzavaturi si branza.
Morrigan fluiera admirativ.Merlin invatase sa fure din gradina fermierului morocanos.
"Haideti fetelor,la culcare,maine va treziti de dimineata"spuse Merlin batand din palme ca fetele sa se ridice.
'Da,si tu o sa dormi in timp ce noi o sa fim deja afara,oricum,nu o sa te lase soarecele de dupa lada pentru lemne'isi spuse Fabritzya in gand si timp ce se ridica.
Soarecele de dupa acea lada cu lemne era chiar taetorul de lemne,care avusese tupeul si ii spuse lui Merlin ca e rapid pentru varsta lui,si intrebase daca are 600 de ani.
De atunci,Morrigan,Fabritzya si Merlin avusera mai mult loc prin casa,si nu risipeau atata mancare.
Fetele se dusese la culcare.

Morrigan si Fabritzya fusese trezite de catre Merlin care fluiera foarte tare prin casa,normal,sa le trezeasca.
"Unde te crezi,sau cine ne crezi de ne chemi prin fluieraturi?"intreba Morrigan somnoroasa incercand sa arunce cu perna in batran,adica in Merlin,care nu era deloc batran. [Scuze Merlin ;Wink ]
"Nu,nu cred ca sunteti nimic,sau doar cred ca sunteti un pic cam lenese,haideti,sus!"spuse tanarul Merlin.

Cele doua fete mergeau pe carare de cateva ore bune.Mergeau cantand cantecele drumetilor din vremea aceea.Erau niste cantece vesele si pline de viata.
"Pe cararea prafuita,mergem vesele cantand,stomacul ne cam canta si el,abia asteptam sa oprim la bordel"se apuca Morrigan sa cante vesela,razand.
"Tie iti canta stomacul? Credeam ca suntem urmarite de vreun balaur"spuse Fabritzya uimita si incepand sa rada.
Morrigan ridica capul in sus si nu o baga in seama pe blonda.
Totusi,mancarea din pachetele facute de Merlin o cam atragea,cu tot ca nu stia ce era inauntru.
Fata se puse jos,isi desfacuse pachetul si ramase dezamagita.
"Hei!Tu ce ai in pachet? Eu am numai paine si gem"striga Morrigan catre Fabritzya care era la cativa metrii fata de ea.
"Hmmm,si eu am gem si paine"
Numai atat?...Batranul ala nu le pusese nimic mai bun de mancare?
Fetele erau indicnate.
Erau pe la jumatate drumul si aveau numai paine si gem si gem si paine.Cum sa ajunga pana la Castelul Regelui Arthur daca nu mancase nimic.

Ingrid,las ca e mai bine si mai dramatic,saraceleeeeee n-au de papa

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: O noua Odisee, incepand cu noi doua - by Shayera Holl - 14 Mar 2009, 22:31

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Trei pene, doua betigase si un arcus Katya Sokorov 11 2,950 27 Dec 2011, 15:04
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  O nouã erã [Fantasy, Drama, Romance] Raizen Isildur 26 7,317 20 Apr 2009, 22:18
Last Post: Kennya Allen