De ce? De ce nu?
|
19 Mar 2009, 19:30
|||
|
|||
Io chiar cred ca tine la tine mai Dynutzo mai
Si care-i faza ca stie scoala de voi?...e si mai bene,le arati celorlalti ca el tine la tine,si nu il intereseaza ce zic altii. Si cu tipa aia,n-ai ce face cu lumea din ziua de azi. Acum toata scoala stie ca ios cu un tip,de care nici nu imi place.Lui ii place de mine.Adica,de 9 martie nu am fost la scoala [bolnava] si un tip dintr-a 8a a venit cu o garoafa si o ciocolata la mine acasa.Fiindca nu am fost la scoala,am primit chestiile astea numai de la el.Si fitzar ca io am dat vreo 20 de martisoare si trebuia sa primesc inapoi la flori si la ciocolata. Asa,si scoala a aflat ca tipu' a fost la mine cu garoafa si ciocolata.Dar l-am intrebat azi si a zis ca nu-i nimic,el mi-a adus numai sa nu ma simt singura.[Nu am fost toata saptamana la sc,saptamana trecuta si juma din saptamana asta]. Acum toata scoala are subiect de discutie,eu su Dani....a...nu trebuia sa ii zic numele Dar intre mine si el nu e nimic,chiar nimic.Nici macar nu vor sa creada.Si io cu tipu' ne certam la scoala de ne sar capacele,dar adevarul e ca e de treaba,si m-a ajutat odata.Ne dadeau piedici toti idiotii si ne tranteau cu capu' de pamant de ziceai ca mori.Si el a venit sa imi puna piedica,mi-a pus-o,si m-a ajutat sa ma ridic,dupa care m-a scuturat si le-a zis celorlalti "Nu va atungeti de ea".Dar chiar nu e nimic intre mine si el. Ioi...io zic povesti la topicul tau?Dynutzo...imi pare rau,dar faza e ca sa nu bagi in seama ce zice lumea,si pana si cine credeai ca iti sunt prieteni,si pe la spate te barfec cu cele mai urate cuvinte.Nu baga in seama,fi fericita A...daca nu te lamuresti ca si io am ceva cu lumea din ziua de azi,uita-te la statusul meu ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|