De ce? De ce nu?
|
20 Mar 2009, 23:20
|||
|
|||
Iti amintesti cum eram io cu parerile mele despre C _ _ _ _ ce mama...Cadio...nah...un italian ce mi se parea cool...dar nu era
Adica eram indragostita peste radacini de el...si idiotu' nu mia zis nici "La multi ani" de ziua mea. Fara ia zis unei colege dea mele ca ios dragutza si ar vrea sa fie cu mine,dar nu avea nici curaj,si a uitat de tot...bine ca io i-am cantat si la telefon de ziua lui,idiotii din ziua de azi. Nu ai ce face...cand esti indragostit,acea persoana ti se pare ca iti da luna de pe cer.Ca nu are nici un defect,tot iti place la el,adori acea persoana. Nu mai poti,esti nebun. Asa eram si io...ioi ce imi placeau ochii lu' Cadio...ochii verzi.Dar nu mai intra pe mess...si nici nu mai da nici un telefon. Dar la tine nu cred ca e asa de rau. Ti-am zis io ca tipu' tine la tine,stiam io...ha ha.Mi-am dat seama de prima data cand mi-ai aratat o poza cu el...adica io trebuia sa ma uit la tema de pe mess-ul tau,dar.....eh...nu m-am uitat prea mult. Asa ca...FI FERICITA impreuna cu tipu' Meriti,esti o fata pe cinste!! ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|