Imprejurari deosebite
20 Mar 2009, 23:32
Era o dimineata mohorata,cu un cer inourat.Ba chiar norii isi imprastiara ultimele picaturi de ploaie binefacatoare peste pamanturile uscate din imprejurimile castelului.Ma simteam singura,trista si franta de oboseala dupa zilele pline de teme si studii plictisitoare.Plimbarile ma adusesera in varful turnului ce adapostea imensul hambar al bufnitelor.Acolo linistea era disturbata de glasurile pasarilor ce asteptau nerabdatoare putina afectiune si mancare,dar elevii le vizitau in scopuri total diferite,aducandu-le rareori seminte.Mi-am indreptat atentia asupra unei bufnite de omat,micuta si dragalasa,cu ciocul terfelit de frig.Se ascunsese sub aripile mari si albe,tremurand necontrolabil.Parea atenta la miscarile mele si isi muta privirea la fiecare gest pe care il executam in fata ei.Ma cautam prin pardesiul vechi pe care il primisem cadou de la mama,in speranta ca voi gasi resturile special ambalate pentru bufnitele colegilor.Imi placea mult sa le hranesc,astfel facandu-le sa mi se aseze pe umar linistite.

Pasarea din fata mea simtise deliciul pregatit,caci se si dezmortise si isi intise aripile in parti.Cand am gasit ce cautam i-am presarat cateva firmituri in fata si m-am intors cu spatele,apropiindu-ma de fereastra decupata in piatra.Peisajul era superb: mii de copaci infloriti acopereau vazduhul nesfarsit.O mare de culori vii imi bucura ochii.

Am contemplat acele momente in zgomotul domol al bufnitelor si in tristetea apasatoare din sufletul meu,aflandu-ma asa departe de casa si fiindu-mi atat de dor de parinti,rude,prieteni si imprejurimi.Insa atmosfera pasnica a fost disturbata de aparitia unui personaj aproape necunoscut,care a starnit entuziasmul pasarilor.

OOC: As prefera sa fie un baiat.Mi-as dori sa se indragosteasca.Daca nu,accept orice.Oricum nu mai mult de 3 personaje,ne-am aglomera prea tare.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Imprejurari deosebite - by Lizbeth Marafol - 20 Mar 2009, 23:32