De ce? De ce nu?
|
22 Mar 2009, 23:00
|||
|
|||
Deci fiti atenti...
NE-AM DESPARTIT! Nu mai conteaza cum. Important ca eu ma simt mai bine ca nu sunt cu el. Ne-am hotarat sa ramanem numai prieteni, exact ca inainte sa ne combinam. Am fost cu el 124 de ore in care am plans mai mult decat oricand. El s-a combinat cu cea mai buna prietena a mea, iar eu nu prea mai am chef de un prieten. In schimb, m-am gandit sa scriu o carte inspirata din aceasta intamplare. Nu va faceti griji, chiar ma simt mai bine solo. A fost frumos sa fiu cu el... Ne-am sarutat o data, dar orice foc se stinge. Oricum incepeam sa il iubesc numai ca pe un frate, nu ca pe un iubit. Sunt chiar fericita ca m-am despartit de el. Era ciudat sa fim impreuna. Cum zicea si mama, mai am destul timp de baieti. Acum am timp sa invat, sa termin de citit cartea "Amurg" si sa fac tot ce faceam inainte. Poate chiar voi scrie o carte despre aceasta intamplare, iar voi veti fii primii care veti afla. Multumesc tuturor de sfaturi si ajutor! > ![]() ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|