O picatura de sange intr'un pahar de apa
|
27 Mar 2009, 20:32
|||
|
|||
Nu am mai avut timp sa scriu
![]() VA IUBESC TUTELOR >< Cred ca tot drumul am privit pe geam. La un moment dat, am auzit ca m’a intrebat: “Stii pe cineva de aici?” “Da,” am spus, putin uimita. “Sunt noua. Dar am cunoscut cativa oameni.” “Ah.” Isi puse ganditor un deget pe buze. A continuat, ceva mai vesel: “O sa te obisnuiesti.” Chicoti. “Cu totii trecem prin asta.” “Prin… transferari la alta scoala?” am intrebat, derutata. “Nu.” A ras. “Ma refeream la schimbarile prin care trece oricine.” Autobuzul s’a oprit la statia de langa scoala. Mi’am dat seama de asta abia cand autobuzul se cam golise, iar Adriana se intorsese dupa mine. Cred ca am facut asta… constient, pentru a nu trebui sa ma inghesui pe langa Leo la coborare. “Ginny? Ginny!” ma striga Denisa. O vad asteptandu’ma in fata intrarii, alaturi de Bianca. “Trebuie sa plec,” sopteste Adriana. In clipa urmatoare, nu o mai vad. Eram indignata ca privirea mea nu ii putea da de urma. Sigur era pe undeva pe aici, printre elevi... Nu e in curtea scolii, as fi vazut'o daca intra inauntru... Unde ar putea fii? Mi s’a parut ca… “GINEVRA!” “Vin!” am strigat. Am aruncat o privire peste umar locului unde vazusem o pisica mare, neagra... Doua safire. De ce mi se par cunoscute?... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Oare un inger se poate transforma intr-un demon? | Rosalie Vivienne Alden | 63 | 14,785 |
07 Feb 2011, 22:18 Last Post: Katya Sokorov |
|
Intr-o zi de nedescris | Sisis Roxamburg | 2 | 1,386 |
14 Dec 2010, 16:59 Last Post: Aylee L. Lovel |