O picatura de sange intr'un pahar de apa
29 Mar 2009, 12:10
Multumesc.
E tot ce pot spune.
>Happywide<

[center][Image: felinarm.jpg]
Capitolul II

Calatori[/center]

[right]3 Octombrie[/right]

Au trecut aproape 2 saptamani. 2 saptamani in care am dat deja 2 teste si am avut parte de 3 ascultari la tabla. Am memorat aproape toate numele colegilor mei, si stiu cum sunt profesorii; cred ca profesoara de limba germana e cea mai de treaba. Cred. Este destul de antipatica printre colegi, ceea ce ma face sa ma gandesc, stiind ca ei au multi ani in spate in acest liceu, daca este chiar asa de draguta. Oricum, cu mine n’are nici’o treaba. Uneori, ma priveste putin cam ciudat, de parca abia atunci m’ar remarca, si apoi se poarta foarte… normal, familiar chiar.
In schimb, ceilalti profesori nu prea ma vad cu ochi buni. Poate ii influenteaza faptul ca imi petrec timpul cu Denisa, o adevarata rebela, si mai ales ca la ore stam in aceeasi banca.
Singurul lucru care imi insenineaza ziua este ca maine este ziua lui Leo – si ca ne intelegem destul de bine acum. De fapt, ne’am certat alaltaieri seara, si de atunci nu am mai vorbit, dar o consider doar o mica… nepotrivire de pareri. Ma rog, ma suparase destul de tare, si sper sa isi ceara scuze.
~
“… Excursie in Europa… “
Eu si Denisa nu prea o ascultam pe profa. Prietena mea mazgalea aiurea cu pixul pe coperta caietului meu. Gandurile mele erau insa departe, la doi anumiti ochi verzi…
“… Portugalia, Spania, Anglia, Irlanda. “
Profesoara se apropie de banca noastra. Cel putin, asa mi se pare mie. Dorea probabil sa adauge ceva, dar chiar atunci a sunat, iar in zgomotul obisnuit al scaunelor trantite si ghiozdanelor bagate in banca, profesoara de biologie striga ultimele cuvinte ale discursului ei:
“Se va tine in noiembrie!”
~
“Ginny?” Leo mi’a atins in treacat parul, atragandu’mi atentia. Mi’am intors privirea spre el. “Pot sa te intreb ceva?”
“In genunchi!” am suierat eu.
A ras.
“Chiar e neces…?”
“Da!” am replicat eu. Abia ma abtineam sa nu schitez macar un zambet.
“Bine.”
Si’a aruncat ghiozdanul pe podea, dupa care s’a lasat in genunchi si a intins mana, de parca dorea sa ma ceara in casatorie.
“Ginevra Fayette Icespider, vrei sa vii la petrecerea de ziua mea?”
Am izbucnit in rasete.
“Okay, okay…”
Zambind, mi’a intins o invitatie, apoi a plecat. Cateva colege chicoteau, dar nu imi pasa. Am deschis invitatia cu doua secunde inainte sa sune de intrare.

Pentru mirifica de Ginny!
Te astept in clubul ***, vineri seara. Adica pe la 7. Intelegi tu.
Nu, nu vei fi data afara daca nu vii cu mascara de cea mai buna calitate si nici daca nu te imbraci ca Lady Gaga . DOAR SA FII ACOLO!
Cred ca ai ghicit motivul , deci nu ma chinui sa iti explic Smile si astept macar un “ La multi ani “ . Am pretentii .

Zambeam in timp ce puneam invitatia la loc in plicul ei.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: O picatura de sange intr'un pahar de apa - by Ginny Malfoy - 29 Mar 2009, 12:10

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Oare un inger se poate transforma intr-un demon? Rosalie Vivienne Alden 63 14,748 07 Feb 2011, 22:18
Last Post: Katya Sokorov
  Intr-o zi de nedescris Sisis Roxamburg 2 1,383 14 Dec 2010, 16:59
Last Post: Aylee L. Lovel