Ce-ati facut azi?
06 Apr 2009, 19:01
Wah...eu sunt ffff happy...Cu tot ca mai am anul asta si inca unul pana ajung la liceu.
I-am intrebat pe mama si pe tata ce ar spune daca as vrea sa intru la un liceu de arta.
Si parintii mei au zis "Nici o problema"
Ieeeeeeeee Adica,parintii mei nu m-au lasat niciodata sa fac ceea ce vreau sa fac.Adica,recunosc ca am fost crescuta in puf,sa spun asa.am fost foarte rasfatata de cand m-am nascut,nu mi-a lipsit nimic.
Adica,am avut toate pofteeeele...numai ca parintii mei nu m-au lasat niciodata sa fac ceea ce vreau sa fac.
Adica,cu o formatie din care sa fac eu parte,nu au fost de acord,dar pana la urma m-au lasat.Dar eu am iesit din formatie fiindca nu ma intelegeam cu chitarista.
Si acum,imi era frica sa le zic ca vreau sa merg la un liceu de arte.Parintilor mei nu le prea cade bine cand eu vreau sa imi petrec toata ziua desenand,ei tot ma indeamna sa invat.
Deci,azi dimineata m-am dus la mama si am intrebat: "O prietena vrea sa mearga la un liceu de arte,oare parintii ei o lasa?Tu ce ai zice daca eu as vrea sa merg la liceu de arte?"
Mama a zambit si a zis "Normal ca te-as lasa".
Mor de fericire...am recunoscut in fata parintilor mei ca vreau sa merg la Liceul/Colegiul de Arte din Baia Mare.Mor de fericire.Deci m-ar lasa si daca as vrea sa intru la liceu in Palestina
M-am descarcat de ce a fost cel si cel mai tare azi.In rest...totul a fost super...numai ca era sa fac pe mine de ras
Stiti ca acum o saptamana faceam o plansa?Pei copii aia mici...de dimineata au desenat pe plansa mea cu Eminescu si au scris pe ea.
I-am aratat la invatatoarea lor si uite ce a zis: "Ce caligrafic au scris,ince de tipar,ce frumos au desenat"
Adica au desenat si au scris pe plansa mea,si au scris super.
Adica...jur p ca au scris asa "Alnafabeti ce sunteti"
Adica...cine mai e analfabet? ha?...aia care scriu Alanafabet?
Sau...au scris clasa a-VII-a cu sapte linii Clasa a-IIIIIII-a
Am crezut ca mor de ras.Si colega mea,nervoasa,a luat carioca si a desenat pe desenele clsei a-III-a,si le-a rupt.Dar azi trebuia sa le refacem...le-am facut in pauza.Dar totusi,ei mi-au distrus plansa,ce conteaza ca noi le-am distrus desenele

Gata,m-am descarcat de tot

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ce-ati facut azi? - by Black Rose - 28 Mar 2009, 00:27
Re: Ce-ati facut azi? - by Anna McNair - 31 Mar 2009, 21:47
Re: Ce-ati facut azi? - by Chloe Wai - 31 Mar 2009, 22:24
Re: Ce-ati facut azi? - by Kim Ryan - 31 Mar 2009, 23:57
Re: Ce-ati facut azi? - by Ada McNair - 01 Apr 2009, 12:50
Re: Ce-ati facut azi? - by Black Rose - 01 Apr 2009, 13:26
Re: Ce-ati facut azi? - by Andra Preety - 04 Apr 2009, 15:32