Ce-ati facut azi?
10 Apr 2009, 15:41
Chiar eu m-am transferat de la Arte.. datorita programului prea incarcat .

Asa.. deci ... eu vorbesc pe mess.. cu un tip de la mine din oras.care inainte imi era doar prieten . Adica ma intelegeam foarte bine . Glumeam , radeam pe acolo , in rest nimic . Pe urma , a inceput pe mess sa-mi dea din ce in ce mai multi ">Happywide<Kiss" si cica eu ":|" . Faza este ca eu ziceam ca-i prost . El e skater ma rog.. trebuia sa zic asta . Asa.. pe urma , intr-o zi m-a intrebat "ma mai iubesti? Bigeyes3" si cica eu "wth??" adica Cum sa intrebi un om asa ca prostu' daca te mai iubeste si cica eu "ce ai?" si cica asta "nimic . dar tu ma mai iubesti?:>" si cica eu ":|" tot il intrebam pentru ce-i trebuie.. si cica asta "ce e asa de greu sa spui da? :-J eu te iubesc pe tine.. nu stiu ce" si cica eu ":|" in fine
pe urma...cica asta Finna) m- a salutat ca sa-mi dea cica o melodie.. oo da.. ce motiv genial pentru a vorbi cu cineva.. si cica asta tot imi zicea ca vine la mine nu stiu ce sa facem etc.. ma chema afara... ah...si.. eu mna ... nu aveam nici o treaba pe urma , la scoala l-am vazut si nu l-am salutat.. si nici nu prea ma interesa.. si nici el n-avea nici o treaba , si astfel cand am vazut ca nu are nici o treaba cu mine , a inceput sa-mi placa . O God! Ce naspa! Imi venea sa-l bat

Azi , m-am dus la sc... si cica eu m-am dus sus .. si ... cica se apropia de mine... si cica eu "OO NU OO NU OO NU!!! " si cica m-am dat in spate si m-am prefacut eu ca ... vreau sa vorbesc cu nu stiu care coleg de'a lui
oo Doamne.. faza este.. ca nu stiu daca imi place sau nu. Adica ... mna..

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ce-ati facut azi? - by Black Rose - 28 Mar 2009, 00:27
Re: Ce-ati facut azi? - by Anna McNair - 31 Mar 2009, 21:47
Re: Ce-ati facut azi? - by Chloe Wai - 31 Mar 2009, 22:24
Re: Ce-ati facut azi? - by Kim Ryan - 31 Mar 2009, 23:57
Re: Ce-ati facut azi? - by Ada McNair - 01 Apr 2009, 12:50