Falfait de fericire
11 Apr 2009, 19:51
Letitia era absenta. Ziua in care se reintoarce la Hogwarts ar fi trebuit sa o faca sa se simta mai nerabdatoare,mai vie,insa din cand in cand nu-si putea retine un cascat lung sau sa se frece usor la ochi. Adormise in tren,iar acum avea senzatia aceea pe care-o ai dupa un pui de somn neasteptat,in mijlocul zilei. O durea usor capul si se simtea umflata de somn, cum se zice. Partea cea mai grea fu la coboratul din tren si gasirea drumului spre trasurile care-o dusera la castel; ca de obicei se ratacise de ceilalti ochi-de-soim

Intra in Sala Mare si simti un minim de veselie cum incepe sa faca tumbe in stomacul sau. Ii fusese dor, peste vara, de Hogwarts. Inainta spre masa ochilor-de-soim si se aseza acolo unde era loc,neuitandu-se dupa fete cunoscute - poate ar fi trebuit sa ii fie rusine ca in doi ani nu si-a putut face prieteni care sa reziste si peste vara, in tren nu vorbise decat cu doua-trei persoane.
Nu ii era prea foame, asa ca atunci cand toti studentii - si profesorii - incepura sa manance, ea se uita in jur dupa niste suc. Il batu pe umar pe colegul imediat langa ea, care se nimeri a fi Ron - nu stia daca se cunosteau sau nu,nu vorbise niciodata cu el - si ii zise:
"Hei, scuza-ma. Imi poti da te rog sucul de dovleac de acolo?" ii indica vasul cu suc "Si scuze dar am auzit fara sa vreau ce-ai spus despre Luna Lovegood si nu pot decat sa fiu total de acord cu tine. O admir foarte mult, cred ca as muri daca as cunoaste-o vreodata!"

"Le destin se moque bien de nous"

[Image: 2jb4n49.png]

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Falfait de fericire - by Edward Potter - 08 Mar 2009, 19:58
Re: Falfait de fericire - by Briana Brighton - 08 Mar 2009, 20:17
Re: Falfait de fericire - by Edward Potter - 08 Mar 2009, 22:00
Re: Falfait de fericire - by Rand al'Thor - 09 Mar 2009, 00:58
Re: Falfait de fericire - by Letitia Levitski - 11 Apr 2009, 19:51
Re: Falfait de fericire - by Rand al'Thor - 15 Apr 2009, 09:24
Re: Falfait de fericire - by Letitia Levitski - 15 Apr 2009, 13:50