Ce impresia a facut JK lumii intergi?
|
11 Apr 2009, 21:35
|||
|
|||
George Bogdan Wrote:In era actuala, degeaba esti geniu,daca doar tu intelegi ce gandestiOhh, stii cum se zice: "doar daca cei din jurul tau nu te inteleg,nu inseamna ca esti geniu". Ma rog,nu este cazul aici pentru ca,in prisma mea, J.K.Rowling nu este un geniu neinteles. O consider o scriitoare foarte buna si talentata,demna de toate premiile si aclamatiile care i-au fost aduse. Plus,din ce-am vazut si citit asa despre ea (pentru ca sincer nu m-am interesat in mod special de viata ei personala; am cautat doar cateva informatii despre cariera sa), ea nu face foarte mare caz din chestia asta,adica nu incepe sa-si dea aere de superioritate ci ramane modesta Pe mine, ca si copil, m-au impresionat foarte,foarte mult cartile sale. Este un joc al imaginatiei extraordinar,sincer. Nu pot sa zic ca sunt unul din persoanele acelea care dezvolta o obsesie,in fiecare zi se gandesc la lumea magica din carti sau se imagineaza acolo,insa seria "Harry Potter" o voi tine minte cu siguranta. Pe langa asta,nu numai copii sunt impresionati,ci si adulti in toata firea recunosc jocul inteligent al intrigelor prezente in carti (pana si profesoara mea de Istoria Artei -!!!- adora "Harry Potter") "Le destin se moque bien de nous" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|