La multi ani Darkmark RPG Forums!
|
12 Apr 2009, 07:28
|||
|
|||
M-am trezit azi mai vesela decat ar trebui. Probabil din cauza activitatii la care voi participa azi, ori datorita acestui forum. Sau poate din ambele motive. Aseara nu am mai avut timp sa deschid topicul asa ca o voi face acum. N-am reusit sa urmez sfatul lui Raizen de a ma gandi ce sa scriu in timp ce faceam baie, deoarece a trebuit sa-mi amir pleata si sa numar fiecare fir de par in parte din podoaba capilara. Eh, si uite asa m-am trezit azi, calculatorul imi arata ca suntem in ziua de 11 aprilie si ora 20:45. Da=]]]..Am inceput sa ma obisnuiesc. Degeaba il setez bine. Dar astazi cu adevarat este ziua de 12 aprilie. Nu multi dintre voi stiu ca intr-o zi ca aceasta, forumul a luat viata. Si daca ma uit mai bine..A luat viata peste aproximativ o ora jumate(acum cand scriu eu)
![]() ![]() ![]() Aceasta comunitate a prins viata si a supravietuit unor incercari destul de grele, fiindca este imposibil sa fie totul numai flori si soare. Insa pana la urma am razbit sa ajungem la numarul 34440 de mesaje, 1708 de subiecte si 609 utilizatori inregistrati la momentul actual. Si daca tot m-am uitat la statistici si cine este conectat vreau sa le urez la multi ani celor doua membre care isi sarbatoresc ziua de nastere, Anja Ockenfells (15), Deborah Filby (15). Va urez numai bine. Sincer, nici nu stiu ce sa va scriu si cum sa va scriu. Sunt atatea lucruri de zis, dar atat de putine. Din punctul meu de vedere si din vechimea mea pot spune ca sunteti niste persoane minunate, fiecare unic in felul sau, si in care ati adus un strop de fericire si viata acestui forum. Istoria lui este vasta si trebuie sa o mentionez neaparat pe Lyra si sa-i multumesc special ca a facut acest forum. Nu i-am multumit niciodata asa cum se cuvine, dar sper ca faptele mele aici se transforma in gratitudine. Urmeaza la randul lui, Raizen, care a facut enorm de multe pentru noi si daca nu ar fii fost el,acest forum nu arata asa bine si multe idei nu ar fi fost puse in aplicare. Trebuie sa aduc aminte si de Julia, care a fost si ea admina aici, si chiar daca nu mai e activa, noi o primim cu bratele deschise inapoi, fiindca a facut multe pentru acest forum. Urmeaza sa le multumesc membrilor(desi am facuto de atatea ori) fiindca sunt aici, unii de pe vremea cand nu exista rpg, dar si celor care de abia s-au inregistrat si reprezinta urmatoarea generatie. Cine stie, poate or sa ajunga sa ne ia locul peste cativa ani. Vad ca am scris ceva si nu pot sa va urez decat un La multi ani tuturor! Sper ca o sa intrati pe forum azi pentru a participa la discutii. De aceea va astept pe voi, aici, sa va spuneti povestea in legatura cu acest forum. Cum l-ati gasit, cand v-ati inregistrat, parerile despre membrii si impresiile facute de-a lungul timpului. Acum vreau sa-i multumesc Shayerei care a facut cateva diplome pentru membrii notorii ce activeaza aici. A fost singura care s-a oferit sa le faca si ii sunt vesnic recunoscatoare. Voi incepe cu diplomele celor mai activi membrii de la o casa. La astropufi nu este nimeni alta decat Chyenne Laurette, care desi acum nu mai e activa, a lasat o impresie adanca pe forumul nostru. Diploma AICI Urmeaza casa bravilor cercetasi, unde castigatoare este Black Rose care si-a adus contributia printr-o prezenta si o activitate demna de laudat. Ne bucuram ca mai esti alaturi de noi si sper ca va fii la fel pe viitor. Dipoma AICI Premiul celor de la Ochi-de-Soim ramane insa lui Ron Moody, singurul care este destul de activ si care a adus informatii pretioase forumul nostru cu privire la Harry Potter. Sper ca vei fii si mai activ si bafta in continuare. Diploma AICI Si nu in ultimul rand viperinii mei, cu care mereu au fost probleme, mai ales cand vine vorba de numarul lor in functie de activitate=]]. Insa de data aceasta, cea care primeste aceasta diploma este Jade Slytherin care a fost alaturi de casa pe tot parcursul timpului si a facut diferenta. Diploma AICI Poate va intrebati unde e Ginny, Ada sau Shayera care sunt unele din cele maia ctive membre si vetenarii ai acestui forum. Ei bine, lor le-am pastrat premiul ce apartine celor mai buni sefi de casa si cred eu ca merita pe deplin! Felicitari fetelor!!!Da stai ca si eu sunt aici=]]].Felicitari si mie!!! Diploma AICI Urmeaza diplomele pentru cel mai activ membru al forumului. Acest premiu este luat incontestabil de Ginny. Da, vechea si buna(si nebuna) noastra Ginny. Are un total de mesaje in valoare de 4359 (adica 12.66% din totalul postarilor pe forum, adica foarte mult). Dar lasa ca tin eu minte ca te-am intrecut o data cand ai plecat la Herculane=]]]]. Iar premiul pentru cele mai multe subiecte create este.....sa aud tobele....Kennya Slytherin=]]]. Nici eu nu stiam. Noroc cu statisticile astea. Numarul de subiecte deschise de mine este de 161 (adica 9.43% din total). Diploma AICI (Ginny, cred ca o sa-ti placa asta=]] Diploma AICI Au lipsit multe pe forumul nostru. Insa am ajuns sa ne comformam situatiei si sa trecem mai departe cu ce avem. Insa cateva lucruri am avut din plin. Nu stau sa le enumar pe toate, insa am sa mentionez pe unul din cele mai importante. Simtul umorului si spiritul vesel. Nu e tocmai rar sa intalnesti cate un topic unde iti face placere sa postezi si in acelasi timp sa razi cu lacrimi. Acest premiu se acorda logic celor doua mult cunoscute Ada si Ginny care ne-au incantat cu glumele lor, Lordul Smoala si mestecatul firelor de iarba. Felicitari! Diploma AICI Si in sfarsit ultima diploma care se acorda adminilor si muncii pe care au depuso pentru forum. V-am laudat destul mai sus, asa ca va ajunge=]]]. Multe felicitari si va spun ca nu existau persoane care sa faca o treaba mai buna ca voi. Diploma AICI Cam asta am avut eu de zis pentru inceput. Voi reveni de-a lungul zilei sa va raspund intrebarilor si de abia astept sa citesc povestea voastra. Inca o data la multi ani pentru 2 ani de stat impreuna! La multi ani Darkmark RPG Forums!
PS: Sry raiz ca am furat asta de la avizierul ala de sus=]]]]]]. Nici eu nu stiam cum sa zic mai bine. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
-- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- | Iseult Cromwell | 41 | 6,272 |
26 May 2010, 22:20 Last Post: Jenny Spring |