La multi ani Darkmark RPG Forums!
|
12 Apr 2009, 09:41
|||
|
|||
Vai... deci cand am citit tot , mi-au dat lacrimile
![]() ![]() ![]() ![]() Asa... si acum sa incep povestirea mea . Deci eu initial dadusem de un forum handicapat , al celor de la Rbd [deoarece am apasat pe ceva] . Am citit tot ce scria pe acolo si ma gandeam ca mi-ar placea sa fiu si eu pe un forum . Pe urma , m-am gandit ce sa scriu pe google ca sa-mi dea . In fine . Am scris "forum harry potter " si mi-a dat <a href="">www.darkmark.ro . Am intrat si chiar imi placea . Vazusem "taverna" pe care am citit-o toata , caci mi se parea foarte interesanta . Am citit toate dar ABSOLUT Toate postarile de la toate subiectele si de asta mi-a luat o zi intreaga pana m-am inregistrat . Am intrat si tin minte ca m-am imprietenit cu "Padma Patil" si cica eu eram foarte fericita ca ma bagase cineva in seama . In fine , asa pe rand am inceput sa ma imprietenesc cu toata lumea . Caci la inceput nu ma baga mai nimeni in seama . Si uite : le-am dat la toti peste nas. caci am ajuns a3a la numarul de postari , ceea ce este un record si pentru mine , caci nu am mai avut niciodata pe un forum atatea . Ceea ce inseamna ca tin foarte mult la acest forum . Imi place foarte mult si nu am sa il las prea devreme . Stiu ca tot am zis ca plec , ca blablabla , dar pana la urma nu m-am tinut deloc de cuvant , si asta este bine . Sunt trista insa ca nu prea se mai posteasa la RPG si nu am ce face, dar sper ca odata cu inmultirea noastra o sa creasca si numarul postarilor , desi activi au ramas doar cei vechi . Intr-un fel sunt atat de multi oameni care s-au inregistrat si nu sunt activi , incat mai bine n-ar fi acuma sincer . in fine . Vreau sa-i multumesc Lyrei ca a facut acest forum nemaipomenit , deoarece i-a dat viata , si ii multumesc Kennyei si lui Raizen ca au facut o treaba MINUNATA . Va iubesc pe toti !!!! > ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
-- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- | Iseult Cromwell | 41 | 6,215 |
26 May 2010, 22:20 Last Post: Jenny Spring |