La multi ani Darkmark RPG Forums!
|
12 Apr 2009, 10:06
|||
|
|||
Asa,am zis un rezumat din povestea mea,intr-o conferint,dar nu era toata.
Acum un an si o luna,cred,vorbeam cu o fata din Galati,pe nume Alice.Deci io una radeam de ea intr-un fel,fiindca avea 9 ani si zicea ca e rockeritza.Io pe atunci eram nebuna cu HP Si mi-am pus poza la avatar cu o imagine Hp,cam asa era,mie una chiar imi placea. Zice aia,Alice: -Tie iti place Harry Potter? Deci parea chiar uimita.Io una nu am mai scris nimic,oricum,nu ma interesa ce are ea de zis despre HP. -Mie nu imi place deloc.Daniel,adica Harry e chiar urat,si mie imi place Bellatrix. Mai spune Alice.Io deja ma pregateam sa ii dau ignore. Pana ce imi da o adresa de forum si imi zice: -Uite,mama ce idioti! [chiar scuzati-ma...dar asta e adevarul,chiar asta a zis] Am intrat pe forum,si minune,am inceput sa rad.M-am mai uitat,am citit regulile,si m-am inregistrat cu numele de Shayera Holl. Am zambit in coltul gurii si m-am inregistrat.Dupa aia m-am certat cu pitica aia care ma enerva la cume. Si imi dau seama ca se minuna fiindca m-am inregistrat,si tot asa s-a intins coadra pana i-am dat ignore. Pe mine nu m-a interesat ce imi zicea fata aia.Mie chiar imi placea forumul,si eu una am ajuns sa iubesc forumul. Ioi,io am prins faza cu Plesneala si Reacredinta Stateam si citeam posturile si am inceput sa rad. Imi amintesc ca prima data aveam un RPG grooooooaaaaznic. Dar eh...ce conteaza.Faza este ca am ramas pe forumul asta si mie una chiar imi place Nu am crezut niciodata ca o sa ajung la 900 de posturi. Chiar am plecat odata,si nu am stat mai mult de vreo doua saptamani,fiindca eu una nu am rezistat. Ma bucur ca sunt aici,ma bucur ca mi-am facut prieteni.Imi dau seama ca aici mi-am gasit cele mai bune si cele mai apopiate prietene din lume.Oameni Jade,Kim,Ginny,Ada,Anna,KennanRaizen si nu in ultimul rand June Emma,voi chiar sunteti cei mai buni prieteni ai mei.Cu voi ma inteleg mai bine decat cu colegele mele.Imi vine sa va zic surorile mele.Si ma bucur ca sunt aici Ii multumesc si eu Lyrei pentru forumul asta.Cel mai bestial pe cere am mai fost inregistrata vreodata. Si le multumesc si eu Kennyei si lui Raizen pentru ce au facut pentru forumul asta Sunteti cei mai tari. Si vreau sa mentionez ceva.Poate unii dintre voi va asteptati sa primiti ceva diploma,si nu ati primit-o,asta zic la membrii.Stati linistiti,o sa mai fie evenimente.Pana atunci aratavi-a valoarea pe care v-ati aratat-o pana acum. Va iubesc mult Tin la forumul asta si la membrii astia mai mult decat la prietenii mei de la scoala,sau alti prieteni pe care ii am in MM. Adminii merita toate FELICITARILE din lume FELICITARI!!! ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
-- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- | Iseult Cromwell | 41 | 6,224 |
26 May 2010, 22:20 Last Post: Jenny Spring |