La multi ani Darkmark RPG Forums!
|
12 Apr 2009, 11:15
|||
|
|||
Oh, da..Da...
O sa-mi incep povestea asa: Acum un an, mai prin aprilie(da, cam asa) pe cand cotrobaiam prin witchclub, am dat peste Cornelia Hale(admina noastra scumpa Lyra ![]() Pana mi-am facut curajul sa ma inregistrez s-a facut 1 iunie(ziua copilului, yeaahh). Era seara si trebuia sa fac baie. Inainte mi-am zis sa incerc, aveam de gand sa fac orice numai sa fiu si eu membra a forumului(va dati seama ce dispy eram=)))dupa ce am citit regulile si le-am recitit(in special regulile de la RPG, date de Kennya) Am vazut ca adminele erau Lyra Dust(Ginny Potter pe atunci) si Julia Potter. Am incercat sa fiu atenta cu ce scriu la inceput, nu vroiam sa incalc nici o greseala, s.a. In fine, m-am imprietenit cu Shery, i-am luat ID-ul de aici si am bagat-o in lista mea de prieteni pe mess, si ea mi-a dat accept, am palavragit toata ziua, ne-am imprietenit, etc. Cu June a fost mai simplu: printr-un simplu PM. Mi-a dat ID-ul ei si am vorbit si pe PM si pe mess si uite ca mi-am mai facut prietene. Dar inainte, Adutza era 'perechea' mea de RPG. Mama, ce tare era la Marea Sala atunci cu atacul lui Voldy si, din pacate, sfarsitul Samanthei. ![]() Si cu Samantha ma intelegeam foarte bine! Imi era si profesoara p-atunci.; ![]() Eh, hai ca nu ma mai lungesc cu vorba, LA MULTI ANI, DARKMARK RPG!!!!!! ![]() ![]() P.S.: multumesc mulllt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
-- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- | Iseult Cromwell | 41 | 6,231 |
26 May 2010, 22:20 Last Post: Jenny Spring |