La multi ani Darkmark RPG Forums!
12 Apr 2009, 11:15
Oh, da..Da...
O sa-mi incep povestea asa:
Acum un an, mai prin aprilie(da, cam asa) pe cand cotrobaiam prin witchclub, am dat peste Cornelia Hale(admina noastra scumpa LyraKiss) care avea reclama la forumul acesta HP. Mi-am zis sa incerc. Am ramas cu gura deschisa sa vad cat de bine decurgea un forum cu multi membrii inregistrati. Nu existau dublu-postari, si alte alea...Era o mica scama care ii deranja pe toti, viperinu' Rea-credinta alias Plesneala, care ma ingrozea de fiecare data cand posta si cand se certa cu el insusi.=))
Pana mi-am facut curajul sa ma inregistrez s-a facut 1 iunie(ziua copilului, yeaahh). Era seara si trebuia sa fac baie. Inainte mi-am zis sa incerc, aveam de gand sa fac orice numai sa fiu si eu membra a forumului(va dati seama ce dispy eram=)))dupa ce am citit regulile si le-am recitit(in special regulile de la RPG, date de Kennya)
Am vazut ca adminele erau Lyra Dust(Ginny Potter pe atunci) si Julia Potter. Am incercat sa fiu atenta cu ce scriu la inceput, nu vroiam sa incalc nici o greseala, s.a.
In fine, m-am imprietenit cu Shery, i-am luat ID-ul de aici si am bagat-o in lista mea de prieteni pe mess, si ea mi-a dat accept, am palavragit toata ziua, ne-am imprietenit, etc.
Cu June a fost mai simplu: printr-un simplu PM. Mi-a dat ID-ul ei si am vorbit si pe PM si pe mess si uite ca mi-am mai facut prietene.
Dar inainte, Adutza era 'perechea' mea de RPG. Mama, ce tare era la Marea Sala atunci cu atacul lui Voldy si, din pacate, sfarsitul Samanthei.Sad
Si cu Samantha ma intelegeam foarte bine! Imi era si profesoara p-atunci.;Wink
Eh, hai ca nu ma mai lungesc cu vorba, LA MULTI ANI, DARKMARK RPG!!!!!!KissKiss Sper ca forumul sa reziste de acum incolo, nu doi, nu trei, ci 10 ani de acum incolo=)).

P.S.: multumesc mullltKissKissKiss pentru diploma, chiar nu ma asteptam!Finna Bine, acum inteleg de ce Shayera nu mi-a spus nimic pe mes..Thinking Hmmm....Yeah, whatever, o intreb mai incolo. HAPPY BIRTHDAY, EVERYBODY!!!

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: La multi ani Darkmark RPG Forums! - by Iseult Cromwell - 12 Apr 2009, 11:15

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  -- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- Iseult Cromwell 41 6,231 26 May 2010, 22:20
Last Post: Jenny Spring