La multi ani Darkmark RPG Forums!
|
12 Apr 2009, 11:45
|||
|
|||
E a doua oara cand scriu postul asta, asa ca va rog sa ma scuzati daca-mi pierd rabdarea ... Deci:
Wow, nu-mi vine sa cred ![]() ![]() ![]() Nu cred ca o sa-mi iasa discursul ca prima data, dar incerc [atata va trebuie sa nu apreciati intentia macar ]: Nici nu stiu cu ce sa incep... Cu inceputul? Okay. Data de 1 Decembrie nu inseamna pentru mine numai formarea Romaniei Mari (in 1918), ci si importanta data cand m-am alaturat voua! Primii mei pasi pe aici au fost cam prostuti, dar intre timp m-am mai trezit la realitate. Vreau sa-mi cer scuze pentru perioadele cand lipseam, si atunci cand ma intorceam eram total paralela cu schimbarile de pe forum. Aici vreau sa-i multumesc in mod special lui Raizen, fara de care viata mea nu ar fi fost cum este (si aici nu ma refer doar la forum; el mi-a fost si-mi este si sper sa nu fac vreo prostie si sa-mi fie in continuare un prieten foarte special pentru mine). Acum cateva saptamani am (re)inceput sa joc RPG si sa cunosc noii membrii. Aici vreau sa o mentionez pe Lizbeth Marafol, care are un stil superb de a scrie. Imi pare rau, Lizbeth ca nu am mai tinut legatura, dar am sa incerc sa-mi fac timp sa mai scriem impreuna. Vechii membrii sunt si ei de felicitat, fie si numai pentru ca sunt aici, acum, pe aceasta data atat de importanta! Despre admini.. ce pot sa mai zic? Kennya, Raiz, Lyra sunteti the best! Stiu ca nu e usor sa aveti grija de un forum, dar voi va descurcati de minune! Ce mai pot spune...
LA MULTI ANI, DARKMARK RPG FORUMS! [penibil discurs... dar apreciati intentia ] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
-- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- | Iseult Cromwell | 41 | 6,217 |
26 May 2010, 22:20 Last Post: Jenny Spring |