La multi ani Darkmark RPG Forums!
12 Apr 2009, 13:17
In primul si in primul rand, inainte de orice altceva, tin sa ii multumesc KENNYEI, pentru ca ea nu s-a prea autolaudat, si, totusi merita asta. Cat timp eu am fost plecat, ea a tinut forumul in picioare, si s-a ingrijit de el. De asemenea, ea nu l-a parasit niciodata, desi a avut o mica tentativa acum ceva timp, tocmai din cauza mea (imi cer scuze din nou).Daca nu ar fii fost Kennya, pacfista noastra, nu stiu ce s-ar fii ales de acest forum. De asemenea tin sa o felicit si pe IULIA, pentru faptul ca a creat acest forum, ca s-a ingrijit ataa timp de el, si pentru ca mi-a devenit prietena (Imi cer scuze si l-a adresa ta. Stiu ca am fost nesimtit,nepasator, ignorant, dispretuitor, etc.). Vreau sa ii multumesc si Juliei pentru tot ce a facut si ea pentru forum. Desi acum nu mai este admina aici, merita si ea toata laudele cuvenite pentru toate graficele pe care le-a facut, pentru toata rabdarea de care a dat dovada, pentru spiritul ei (putin prea=]]) autoritar care pana la urma a fost de atata folos, si pentru toate cate a facut. De asemenea, tin sa le mentionez pe Black Rose, cea care m-a ajutat atat de mult (in viata reala) si care a devenit cea mai buna prietena a mea; draga mea sora Ginny, cea mai tare din cate exista pe pamantul asta. PS: Eu am ochi negrii si tu nu :> Si un hug >Happywide< ; Ada, prima persoana de pe acest forum cu care m-am imprietenit (int-run mod mai.. special, asa cum e si ea), si pentru excelentul sau simt al umorului; Shayera Holl, pentru ca imi esti foarte simpatica; Rain Drop pentru un Soim de nota zece; Cheyenne Laurette, fiind cea mai buna rpeitena a Iuliei, este si a mea (Si cu ocazia asta imi cer scuze din nou pentru vorbele de ocara la adresa ta =[[ sry sry sry); Nosgoth_Vi_Slytherin, epntru rp-ul minunat pe care l-am facut impreuna; Jade Slytherin, Hermione McGonagall, Kim Ryan (hug =]]), Mary Mystery, Ron Moody, John Weasley, Plesneala, Nereida Devon, Anny Ireth Mithrandir, Alicia Isabelle Blake, June Emma Ginston, Stefanie A. Frauke, Hermione Anne Granger pentru ca fiecare inseamna ceva in felul sau pentru mine si pentru ca imi sunt prieteni. Felicit si restul membrilor pentru fiecare mesaj postat pe acest forum. Asa, si nu in ultimul rand, ma felicit pe MINE (Raizen Isildur Glaedr the Great ), pentru ca ma iubesc de numai pot.

Istoria mea pe acest forum incepe exact din prima zi a anului 2008, cand terminasem de citit a saptea carte din Harry Potter, pe care o rpimisem de Craciun. Eram foarte trist ca se temrinase totul si, asa cum fac de fiecare data cand termin o carte, caut chestii despre ea pe Google. Si am scris " harry potter forum" si am dat peste acest forum minunat, care este chiar si acum pe primul loc in cautarea pe Google (click). La inceput am fost dezorientat, nu stiam cu ce se mananca RPG si aveam impresia ca nu ma voi integra niciodata intre voi. Cu timpul, vad ca s-a intamplat si asta. Am avut multe perioade de absenta, insa de fiecare data m-am intors. Am luat parte la o multime de evenimente din istoria acestui forum printre care, cele care mi-au ramas cel mai bine intiparite in minte au fost unu: Pleasneala (Rea-credinta ), doi: plecarea Julie (si momentul in care am devenit admin). Mai tarziu m-am gandit ca mai avem nevoie de un admin si i-am propus-o Iuliei pe Kennya, ea a fost de acord, si asa a fost cum am stabilit. M-am imprietenit si cu Kennya, si impreuna, noi trei, am facut tot ce am putut pentru acest forum, din adancul inimii noastre, pentru ca il iubim si va iubim (si ne iubim ). Tin sa mentionez ca intre timp, m-am amuzat la glumele lui Ginny si ale Adei, am devenit fratele lui Ginny, m-am (foarte) imprietenit cu Andreea (Black Rose), Iulia, Kennya, samd, am facut RP (de care-mi place) cu Nosgoth,m-am certat cu membri (ca fara nu se poate [sau da.. luati exemplu pe Kennya ]), si am trecut printr-o multime de lucruri.

Sper sa fimi aici cu totii, la a treia aniversare a dragului nostru forum.

LA MULTI ANI DARKMARK RPG FORUMS !

LA MULTI ANI VOUA ! (si mie )

Va iubesc pe toti PRIETENI ! >Happywide<

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: La multi ani Darkmark RPG Forums! - by Raizen Isildur - 12 Apr 2009, 13:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  -- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- Iseult Cromwell 41 6,247 26 May 2010, 22:20
Last Post: Jenny Spring