La multi ani Darkmark RPG Forums!
|
12 Apr 2009, 13:50
|||
|
|||
Waa.. nu m'ati uitat
MULTUMESC PENTRU DIPLOME > ![]() [ PS: da, hahalino, ador diploma aia roza pt activitate :-> ] Ce sa zic.. iubesc acest forum, ii iubesc membrii.. cand ma gandesc cat de banal a inceput totul=]] Era o dupa - amiaza blanda [ pe naiba . mama se agita prin casa ca intra apa de la furtuna in casa ] , si vorbeam la telefon cu o tuta de la scoala. Si ma scobeam in urechi cu un betisor lung de vreo 5 cm [ nu uit:-> ] si vad la ceas ca era timpul sa merg la calc ma duc eu fericita , cu farashul dupa mn [ asta daca sora'mea nu se lasa batuta si continua cu statul la calc ] si cand sa ii dau una cu el [ pe bune =) ], ea se ridica repede si zice ceva de genu' : " vai kisi.. uite aici un forum hp , daca vrei " cin' sa fie forumul ala? [ logic , ca doar altfel nu as posta aici =) ] <a href="">www.darkmark.ro . ![]() ![]() era 21 aprilie 2007 [ da.. asa era=) ] apoi , toata seara am citit mesaje ... apoi si a doua zi, cat am stat . Stiu ca , pe 22 aprilie, la ora 22, am chemat'o pe sor'mea sa ma inregistreze pe forum=]] si ea a zis " da, da, dar ma lasi cu o juma' de ora mai devreme la calc ".. am cedat santajului=]] siiii ![]() ![]() Imi amintesc ca o admiram pe Fleur mult.. acum nu mai este activa.. si mai era deeutzik_nebunik , care facea numa' prostii=]] si pe Hermione [ Lyra Dust din prezent ] bun . asta a fost inceputul am pus'o pe sor'mea sa imi scrie primul post =]] avea ea treaba pe hai faiv si a strecurat acolo un " buna. numele meu este nu stiu care . vreau sa ne imprietenim . " sau ceva de genu' .. si toti m'au primit va dati seama ce fericita eram ![]() ![]() memoria mea deteriorata , cu care probabil v'ati obisnuit [ hahalino , tu cred ca o stii ![]() Hahalino... nu stiu de unde am ID'ul tau si ce am vorbit prima oara [ tu spui ca te'am adus inapoi pe forum . daca zici tu=) ] ma rog, cert e ca te consideram un fel de fata presedintelui=]] adica, erai perfecta .. de treaba , mai mare ca mine [ =) ] si activa ... mi'era cam nu stiu cum sa intru in vorba cu tine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si Raizen, care are ochii negri si eu nu[-x . Eram mandra de mn ca ma bagai in seama=]] - aceleasi sentimente cu Ada - deci nu stiu.. imi amintesc ca tocmai de tn [ si de plesny , desigur ] am zis ca nu imi place la toapecul ala cu de cine esti indragostit de pe forum sau ceva de genu'. asta pentru ca te placeam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ophelia, tu esti vesnic o Pusicata Trajedioasa > ![]() ![]() ![]() ![]() Lyra, nu prea te'am cunoscut=]] oricum, esti super draguta si , daca nu ai fi mai buna prietena cu raiz decat sunt eu , poate am fi foarte bune prietene=]] de fapt oricum suntem prietene > ![]() Shayera, Jade, Reagan, June, Hermy, Mary, Kim... v'am cunoscat cat de cat. sunteti toate foarte de treaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stefanie A. Frauke, aka Maddie meu scump, te iubesc ma> ![]() ![]() ![]() Draga mea ADa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nereida, Smiley... imi pare rau ca nu mai sunteti asa activi, dar cine stie> ![]() ![]() Sper ca nu am uitat pe cineva .. a ba da ![]() Forumul este viata mea ![]() SUNTETI CEI MAI TARI > ![]() ![]() Si felicitari celor care au luat diploma ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
-- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- | Iseult Cromwell | 41 | 6,221 |
26 May 2010, 22:20 Last Post: Jenny Spring |