La multi ani Darkmark RPG Forums!
12 Apr 2009, 15:09
La multi ani Darkmark RPG Forums! si La multi ani tuturor userilor!

Eu nu sunt de foarte mult timp pe forum, doar de aproximativ 7 luni.Am aflat de forum de pe witchclub, datorita Lyrei,care avea cont pe acel forum.Tocmai citeam Harry Potter, cartile care m-au impresionat spre surprinderea mea si care chiar mi-au schimbat intr-un fel modul de gandire.In aceasta comunitate mi-am facut prieteni sau cel putin asa imi place sa cred, am citit ficurile unor persoane foarte talentate si am admirat creatiile si fotografiile unor mici artisti.
Imi amintesc ca la inceput nu cunosteam pe nimeni si habar n-aveam pe cine sa intreb unele lucruri.Primul mesaj i l-am trimis Kennyei, careia ii multumesc pentur ca a mereu mi-a raspuns la intrebari si pentru ca este o admina extraordinara!
Mi-a luat destul de mult timp sa ma acomodez in aceasta comunitate, dar ma bucur ca in final mi-am facut prieteni printre membrii de pe forum.
Scuza-ma, Ginny, pentru ca nu am inteles mult timp glumele tale si ca mi-am dat seama putin cam tarziu ca esti un membru valoros! >Happywide<
Hermione McGonagall, June Emma Ginston, Anny, Nereida, Shery, Alicia au fost unele dintre persoanele care m-au determinat sa consider forumul acesta un loc in care prieteniile chiar se pot cladi. Chiar daca nu am avut ocazia sa vorbesc cu multi dintre membrii pe messenger sau pe chat,va apreciez pe toti in egala masura: Raizen, Ginny, Kim, Chloe, Ada, Anna,Black Rose si multi, multi alti...
Am reusit sa intemeiez pe forum clubul S.P.A.S, care din pacate, precum celelalte cluburi a fost uitat... La inceput eram pasionata de tot ce avea legatura cu spiridusii, chiar si unul dintre primele posturi rpg aveau legatura cu ei(imparteam pergamente cu detalii despre S.P.A.S. ).

La multi ani inca o data si felicitari tuturor celor care au luat diplome pentru ca le merita cu adevarat! >Happywide<

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: La multi ani Darkmark RPG Forums! - by Briana Brighton - 12 Apr 2009, 15:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  -- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- Iseult Cromwell 41 6,562 26 May 2010, 22:20
Last Post: Jenny Spring