La multi ani Darkmark RPG Forums!
12 Apr 2009, 17:14
Doamne, ce fericita sunt. Deci stiu care e motivul pentru care m-am trezit asa de bine dispusa. Din cauza voastra. Tocmai m-am intors acasa si am zis ca ma duc sa mananc, sa ma schimb si apoi intru. Uite insa, ca m-am dus direct sa deschid calculatorul. Sincer am citit tot ce ati scris cu zambetul pe buze. Mi-am adus aminte de multe lucruri care ma fac recunoscatoare ca m-am inregistrat. Pai, ar trebui sa-mi spun si eu povestea. Eu m-am inregistrat pe acest forum in data..stai sa ma uit..omegeBigeyesBigeyes...Data de inscriere:
12/08/2007!!!Tot pe 12...Cred ca a fost un Deja Vu:> .Nu mai tin minte toate detaliile, insa imi amintesc ca eram o super fana a Lordului Intunecat si cautam date despre el. dar cum eram mai prostuta de fel, am scris doar Harry Potter. Am navigat ce am navigat, pana am dat de acest forum. Eram nesigura pe mine, insa mi-a placut ce am vazut. A fost ceva in gen "chemarea lui Dumnezeu"=]]. Ma rog, m-am inregistrat si imi amintesc ca primul meu prieten de pe acest forum a fost nimeni altul decat Waydreamer. Picasem la Viperini si eram decat noi membri. Deci va dati seama. Doar doi viperini pe tot forumul. Tocmai din cauza asta am devenit asa apropiati. Mai tin minte ca Way se certase cu Julia ca posteaza mult pe la fazan , asa ca a facut el un topic in Camera de Zi si ma tot jucam cu el=]]. Apoi am inceput sa interactionez si cu ceilalti, putin cate putin, ajungand pana la urma sa va cunosc ca niste persoane minunate. iar incep cu povestile. Ideea era ca fusesem facuta sefa de casa..iar eu am ramas fiindca eram inscrisa de foarte putin timp si asa am ajuns la cresterile in rang.
Multumesc mult Raizen pentru diploma. Este extraordinara. Sunt culoasa rau acolo la calculator=]]. Am si ochelari. Chiar daca noi am avut certurile noastre, pana la urma tot am ajuns sa ne intelegem. Deci sa nu uitam de acum in colo cum sa conducem forumul "as WE wish!"=]]
Intr-un sfarsit nu am decat un citat pentru voi(a la Shayera, desigur):
"DarkMark RPG a ajuns sa fie o mare [foarte mare] familie."
Ma bucur ca inca mai suntem impreuna sa celebram aceasta zi si din nou la multi ani voua!!! O sa mai postez povestioare tute pe parcurs si pareri despre membri, va mai astept si pe voi. Nu e bine sa va dau totul deodata.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: La multi ani Darkmark RPG Forums! - by Kennya Allen - 12 Apr 2009, 17:14

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  -- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- Iseult Cromwell 41 6,263 26 May 2010, 22:20
Last Post: Jenny Spring