La multi ani Darkmark RPG Forums!
12 Apr 2009, 21:44
Ron,as vrea sa iti spun...
Oricum ai fi fost acceptat in comunitatea noastra,marea noastra familie,sa zic asa.
Nu condateaza daca ai citit cartile HP,sau daca ai vazut filmele [dar nici sa te intrbe cineva Cine e Harry Potter si tu sa spui ca nu sti].
Asa,si vreau sa te felicit inca odata pentru diploma.
Si te felicit fiindca din cate am vazut,cate sti tu despre HP stie numai scriitoarea
Deci,esti foarte documentat si se vede ca daca vrei sa sti mai multe despre ceva,nu te opresti pana nu sti totul

Si sa nu fac off topic...
Vreau sa ii felicit pe toti care au primit diplome

Si vreau sa multumesc inca odata ca mi-am gasit cei mai muni prieteni pe forumul asta.Eu va multumesc ca mentineti forumul asta.Si Lyrei ca l-a facut

Va iubesc foarte,foart mult.

Toate diplomele,toate premiile si felicitarile din lume nu sunt indeajuns pentru adminii de pe acest forum.Si normal,pentru membrii valorosi

Si acum vreau sa le multumesc la toti pentru cate ceva:
Lyrei Dust pentru ca a infintat acest forum!
Raizen Isildur pentru ca este un admin super si ca mentine forumul suuuuper bine!
Kennyei Slytherin pentru ca in ciuda varstei ei [cunosc persoane care la varsta ei chiar sunt complet plictisitoare] deci la varsta ei e cea mai tare fata pe care am cunoscut-o si e o fatafoarte de treba,plina de viata.

Jade Slytherin,June Emma si Kim Ryan pentru ca au devenit niste fete suuuuper tari si le iubesc mult

Ada McNair,Ginny di Hahlina si Anna McNair fiindca sunt cele mai tari si mai amuzante fete pe care le-am cunoscut.Pline de viata si mereu sa iti faca ziua buna.Si fetelor,chiar m-ati facut sa ma bucur daca cineva ma insulta,sau imi zice tuta,sa ii zambesc si sa ii multumesc

Black Rose,Reagan,Julia,Mary Mystery si Sharma Sanara fiindca sunt membre valoroase ale Cercetasilor si fara de ele nu stiu ce ar gi Cercetasii Mei

Pe langa acesti membrii pe care i-am entionat,si la ei tin mai mult Pe langa ei vreau sa le multumesc din partea mea tuturor membrilor care fac forumul activ.
Vreau sa ii multumesc lui Plesneala,ca intodeauna ma delectam cu posturi de genul "sunt frumoasa","e frumos".Si vedeam cu Ginny il tutuia si oricum...si pentru ReaCredinta...cel care avea 22 de ani.Si Plesny avea 11...coincidenta,ha?a...nu umai varsta,ci si ip-ul.Plesneala,saluta-l pe ReaCredinta din partea mea

Asa...ma bucur ca sunt aici.Ma bucur ca acea Alice mi-a dat forumul in semn de dispret,dar eu l-am luat drept un giuvaer,sau mai ceva decat cea mai pretioasa piatra din lume.
Unii spun ca prietenii de pe mess si de pe forumuri nu sunt ca cei pe care ii ai langa tine.Dar as vrea sa le contrazic pe aceste persoane care n au dreptate deloc.Si pe forumul asta s-a dovedit ca acest lucru nu e adevarat.

Vreau sa zic ca va iubesc pe toti,si daca as fi sa aleg intre plecarea vreunuia si plecarea mea,as aege plecarea mea,fiindca forumul nu trebuie sa piarda niste persoane minunata ca voi.
Voi imi sunteti o a doua familie pentru mine.
Fiecare suntem frati aici si adminii ne sunt parinti [glumesc]

Daca voi credeti ca aceste lucruri pe care le spun sunt baliverne,va inselati amarnic.Fiindca io chiar tin la acest forum si la membrii valorosi pe care ii are.
Nu ma mai lungesc in vorba,fiindca as ajunge sa scriu si 100000000 de pagini de Word si tot nu ar ajunge.

Cum spunea si Ron,forumul asta este cel mai tare forum din Romania,nu am vazut altul mai tare.

Sa ne traiasca prietenii si membrii...sa ne traiasco forumul,si SA TRAITI BINE!!!!!

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: La multi ani Darkmark RPG Forums! - by Shayera Holl - 12 Apr 2009, 21:44

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  -- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- Iseult Cromwell 41 6,547 26 May 2010, 22:20
Last Post: Jenny Spring