Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
|
13 Apr 2009, 19:06
|||
|
|||
Hermione era cufundata in ganduri.'Cine putea fi scris acel bilet?Anul 1975...Hm.hm.hm!Si scrisul acela atat de ingrijit si putin arcuit...il cunosc,dar nu stiu al cui este.Dumbledore scrie totusi mai frumos....McGonagall..nici nu se pune problema.Atunci....'
Hermione era atat de prinsa in gandurile ei incat tresari cand auzi vocea lui Mary.Nu auzise ce spuse fata asa ca intreba: "Hm?Poftim?Ce ai spus,Mary?Scuze dar ma gandesc la acel bilet." "Nu-i nimic.Acest medalion...este fierbinte.Nu il pot atinge." Hermione se apropie de medalion.Se ridica pe varfuri pentru a putea ajunge la el.'De ce trebuie sa fiu atat de mica?'isi spuse fata in timp ce atingea mana.Si,desi simtea fierbintele medalionului,nu isi putea retrage mana.Era atat de fascinata de acel medalion vechi,dar cu un farmec aparte.'Ce cauta un medalion atat de frumos la gatul unui cavaler in lupta?Asta imi aminteste de bilet...ce cauta el in clasa dupa atata timp?'gandea fata. Desi era atrasa de medalion fu nevoita sa retraga mana.In acel moment raspunsul o lovi ca un fulger. "Stiu!"exclama fata entuziasmata."Stiu al cui este biletul!"adauga fata vazand privirea nedumerita a lui Mary. "Al cui?"intreba Mary. "Al lui Snape."spuse Hermione in timp ce se indrepta spre pergamentele de pe pereti. "Snape?Nu are scrisul atat de frumos."spuse Mary neicrezatoare. "Nu si cand era elev.Priveste!" Mary se apropie de un pergament foarte vechi,datand din 1976.Era un pergament care vorbea despre Potiuni.Cel care il scrisese era intr-adevar Snape. "Cand era elev,Snape a scris o multime de referate la Potiuni castigand puncte serioase.Acesta este singurul expus,fiind cel mai bun.Dupa cum vezi este scrisul lui."spuse Hermione. Lui Mary nu ii venea sa creada.Stia ca Snape era destept,dar chiar atat de destept? "Acum hai sa ne intoarcem la medalionul nostru."spuse Hermione usurata ca rezolvase misterul. Fetele ajunsesera din nou in fata acelui misterios medalion.Nicio fata nu indraznea sa il atinga.Nu stiau ce sa faca. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|