Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
14 Apr 2009, 19:00
Hermione era speriata.Acel intuneric brusc parea ca de vid,ca atunci cand un vrajitor Apare sau Dispare.Bineinteles,Hermione nu avea de unde sa stie cum era.Inca nu invatase aceasta vraja mult visata de ea.
Cadere brusca in Marea Sala o soca si o lovi.Cazuse pe mana,iar acum o durea,dar nu era rupta.Era cu spatele la masa profesorilor si isi examina mana asa ca nu ii vazu pe profesorii prinsi intr-o discutie aprinsa.

"Ce e asta?"intreba deodata Mary.
Hermione se sperie si se intoarse.Vazand imaginea aceea...bunica ei mai tanara cu vreo 34 ani.Era atat de frumoasa.Dar ce o soca cel mai rau era Dumbledore,care arata mult mai tanar.

Hermione scutura capul,crezand ca daca face asta acea imagine va disparea,dar,spre dezamagirea ei,cand deschise ochii imagina inca domina mareata in fata ei.
"Ce s-a intamplat?"intreba deodata fata cu voce joasa.
"Nu stiu.Am atins medalionul impreuna,apoi totul s-a facut negru.Cand am deschis ochii eram aici."explica Mary cu voce la fel de stinsa ca a Hermionei.
Hermione intoarse privirea.In stanga ei era masa Astropufilor,iar in dreapta masa Cercetasilor.La masa Cercetasilor,erau 4 prieteni care vorbeau fericit.
"Mary....."spuse Hermione pitigaiat.
Mary intoarse privirea si ramasese socata.
Cei prieteni erau:Sirius,James,Lupin si Peter.
Fetele se uitara una la alta speriate,dar nu stiau ce sa isi spuna.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG) - by Hermione McGonagall - 14 Apr 2009, 19:00