Sanara in camera oglinzii lui Erised
|
14 Apr 2009, 21:55
|||
|
|||
Deodata intra ca o furtuna in clasa aparent goala Ron, care se uita ingrozit la cele doua si zise:
-Ce s-a intamplat am auzit o busitura deasupra tavanului, iar cand m-am trezit nu mai aveam somn, asa ca am venit sa cercetez locurile. A trebuit sa merg tiptil deoarece porttretele astea sunt chiar enervante. Nu mai poti sa treci pe langa ele ca se iau de tine. Insa in timp ce vorbea, privirea ii fu atintita pe obiectul din mijlocul incaperii de piatra. -Este...nu nu are cum...a fost distrusa cu ani in urma. Baiatul auzi din carti despre celebra oglinda a lui Erised, care iti arata cea mai apriga dorinta a inimii si ca inca se afla bine ascunsa in interiorul catelului Hogwarts. Pasi in fata oglinzii, curios sa vada ce va vedea, deoarece avea atatea dorinte nedestainuite si greu de atins incat era imposibil sa stii care este cea mai mare. Era in fata ei. Momentul pe care il asteptase de cand sosise la scoala cu Expresul de Hogwarts, de cand mersese cu barcile pe Lac. Deschise ochii. Cea ce vazuse il uimise peste masura. Totdeauna a iubit-o in secret. Totdeauna s-a comportat frumos cu ea. A iubit-o si o va iubi totdeauna pe... -Gabriela, eu sa ma sarut cu Gabriela. Asa ceva este imposibil. Am iubit-o din totdeauna si ea nici nu s-a uitat la mine. Cele doua fete il priveau nedumerite si oarecum distrate pe baiatul cu parul saten stralucitor in lumina lunii care lumina intreaga camera prin fereastra inalta situata in fata oglinzii si cu ochii umezi cum se uita cu o oarecare obsesie in oglinda. Pana cand.... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sanara in camera oglinzii lui Erised - by Sharma Sanara - 17 Jan 2009, 11:48
Re: Sanara in camera oglinzii lui Erised - by Katya Sokorov - 22 Jan 2009, 20:48
Re: Sanara in camera oglinzii lui Erised - by Sharma Sanara - 22 Jan 2009, 20:59
Re: Sanara in camera oglinzii lui Erised - by Katya Sokorov - 22 Jan 2009, 21:02
Re: Sanara in camera oglinzii lui Erised - by Katya Sokorov - 06 Apr 2009, 17:49
Re: Sanara in camera oglinzii lui Erised - by Rand al'Thor - 14 Apr 2009, 21:55
Re: Sanara in camera oglinzii lui Erised - by Rand al'Thor - 21 Apr 2009, 23:44
Re: Sanara in camera oglinzii lui Erised - by Sharma Sanara - 22 Apr 2009, 09:09
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ce e oglinda lui Erised? | Tom Ronald Smith | 2 | 1,787 |
10 Feb 2013, 18:58 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Secretul Oglinzii | Georgia Harris | 16 | 3,964 |
17 Jan 2012, 20:21 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on woshi. | Melanie Stark | 0 | 1,093 |
22 Sep 2011, 16:51 Last Post: Melanie Stark |
|