Kama Pwka [ Concurs RPG ] +15
|
14 Apr 2009, 22:38
|||
|
|||
Kennya si Ginny topaiau fericite pe poteca ce trecea prin mijlocul padurii si deodata in fata lor aparu chilotul mystic. Acesta se uita dubios la cele doua fete si arata un zambet horror gandindu-se la planul lui cel malefic. Furase din Podul Bisericii toata berea ascunsa sub podea cu gandul de a le otravi pe cele doua. Doar nu avea aceasta misiune degeaba si trebuia sa arate lumii intregi cat de malefic era el.
“Buna ziua frumoase sanziene.” Cele doua se oprisera cateva secunde si deja scoteau din rucsace detergentul Ariel pentru ca sa scape chilotul de miros si Kenn Ace-ul pentru un alb mai stralucitor. Chilotul se enerva si arunca cu o buruiana in capul fetelor pentru a se opri. “Asa bunele mele prietene. Ce ziceti sa stam noi trei ca prietenii la o bere?” Cele doua fete se uitara una la alta si dadura din cap fericite in semn de aprobare. Ginoasa scoase o patura de 2 metrii si se asezara pe ea. Chilotul inca mai avea acel zambet in timp ce turna Berea in halbe. Kennya observa ca erau decat doua si il intreba pe respectivul de ce nu bea si el cu ele. “Pentru cineva ca mine, berea nu e buna. Nici macar nu-mi place gustul. Zici ca e pipi.” Kennya ridica o spranceana si intreba: “De ce? Ai gustat vreodata?” “Ce anume? Berea?” “Nu…Pipiul.” Chilotul ramasese ca o stana de piatra, vizibil indignat si arunca berea intr-un tufis alaturat. Se ridica in picioare si striga spre cele doua fete ca se va intoarce si va fii sigur ca nu vor scapa cu viata. Ginny se uita spre tufisul unde fusese aruncata berea si vazu ca biata planta ofilise. Ridica din umeri si o lua din nou la drum spre Kama Sutra. Fetele stiau ca vor avea parte de multe peripetii asa ca zambira resemnate in stil hahalinesc si isi continuara drumul. Dupa un timp, vazura stand la umbra unui copac, chiar rezemat de trunchiul acestuia un baiat ce isi lua micul de jun. Ginny ii facu cu mana si se indrepta in fuga spre el. “Bunaaa..Cum as putea sa iti zic? Doar suntem prieteni acum?” Baiatul se uita confuz la fata care statea in picioare in fata lui cu un zambet larg pe fata si apoi la cea care venea agale dupa ea. “Nu-mi pasa..Cum vrei tu.” “Atunci ce zici de Lordul macaroana?” “Nu!” “Waaa..De ce?Ai zis cum vreau eu.” “Si eu am zis nu” “Ok ok..Atunci ce zici de Lordul Razboinic Macaroana? Kennya isi dadu ochii peste cap in timp ce cei doi se certau si se uita in jurul ei. Vazu ceva suspect pe drumul pe unde o luasera si observa acelasi chilot XXXXXXL de mai devreme. Pana acum sapase o groapa si in momentul de fata o ascundea cu frunze. Fata il batu pe umar si acesta cazu direct in groapa din cauza sperieturii. Atunci aparu si Ginny langa ea si ii spusese ca Lordul Razboinic Macaroana a cedat pana la urma. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Kama Pwka [ Concurs RPG ] +15 - by Ginny Malfoy - 14 Apr 2009, 22:01
Re: Kama Pwka [ Concurs RPG ] +15 - by Kennya Allen - 14 Apr 2009, 22:38
Re: Kama Pwka [ Concurs RPG ] +15 - by Ginny Malfoy - 14 Apr 2009, 23:01
Re: Kama Pwka [ Concurs RPG ] +15 - by Kennya Allen - 18 Aug 2009, 18:42
Re: Kama Pwka [ Concurs RPG ] +15 - by Ginny Malfoy - 19 Aug 2009, 19:20
|