Falfait de fericire
15 Apr 2009, 18:04
-De unde stiu, foarte simplu. Sunt informat. A fost un numar special al Zeflemistului despre asta si a fost si un mic articol in Profetul Zilei.

OCC: Stiu de pe http://harrypotter.wikia.org autoarea si-a permis sa ne spuna tot ceea ce s-a intamplat cu toate personajele dupa Al doilea Razboi.

BIC: Ron se orienta in jur dupa niste budinca in timp ce Alex se plimba stingher prin jur deoarece era necunoscut de multi. Acesta manca pana cand isi puse burta la cale si se opri deoarece nu-i placea sa se baloneze si sa ajunga iar la Madam Pomfrey cum a patit anul trecut. E adevarat, a fost din cauza unui blestem de a lui Scorpius Reacredinta, dar nici acesta nu a scapat cu una cu doua. A sta in patul vecin din Aripa Spitalului, deoarece se umpluse de par pe tot corpul.

Totul era minunat. Toti vorbeau intre ei si discutau despre hotararea Ministerului Magiei de ii plati pe Spiridusii de Casa.
-Asta trebuie sa fie mana lui Hermione Granger. Tata mi-a spus din totdeauna ca si-a dorit eliberarea spiridusilor. Cand a fost la scoala a creeat o organizatie denumita S.P.A.S pentru ajutarea Spiridusilor-de-Casa. Recunosc este un lucru bun deoarece Spiridusii-de-Casa au fost subjugati de mii de ani..dar baiatul se opri cu gura intredeschisa deoarece...

[Image: 5l9d8w.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Falfait de fericire - by Edward Potter - 08 Mar 2009, 19:58
Re: Falfait de fericire - by Briana Brighton - 08 Mar 2009, 20:17
Re: Falfait de fericire - by Edward Potter - 08 Mar 2009, 22:00
Re: Falfait de fericire - by Rand al'Thor - 09 Mar 2009, 00:58
Re: Falfait de fericire - by Letitia Levitski - 11 Apr 2009, 19:51
Re: Falfait de fericire - by Rand al'Thor - 15 Apr 2009, 09:24
Re: Falfait de fericire - by Letitia Levitski - 15 Apr 2009, 13:50
Re: Falfait de fericire - by Rand al'Thor - 15 Apr 2009, 18:04