Pastele - Invierea Domnului
|
15 Apr 2009, 18:27
|||
|
|||
Cred ca nu mai este niciun topic despre aceasta sarbatoare sau cel putin eu nu l-am vazut...
Cum va petreceti voi Pastele? Mergeti la Denii sau la Inviere la biserica? Mai credeti in iepuras? Neah... normal ca nu mai credeti... Eu de Paste voi sarbatori ca in fiecare an acasa, cu familia.Anul acesta pe 19 mai este si ziua bunicului meu asa ca vor fi multi invitati: frati, unchi, matusi, verisori, catei, purcei etc. etc. La Biserica de obicei ma duc la Denii doar joi si vineri, iar la Inviere am fost in fiecare an de vreo 4 ani incoace. Eu cred ca sarbatoarea Invierii Domnului este un prilej de bucurie, o ocazie sa fim mai buni cu ceilalti, sa iertam si sa fim iertati, sa incercam sa ii ajutam pe cei nevoiasi.La noi la scoala de exemplu, profesora de religie organizeaza in fiecare an aproape de Paste excursii la azile de batrani sau la orfelinate.Stragem toti bani, cumparam jucarii, haine sau mancare si le ducem celor de la azil sau de la orfelinat.Din pacate eu nu am putut sa ma duc anul acesta, primul an in care a luat profa si copii de la noi din clasa pentru ca pana acum spunea ca suntem prea mici... Mi-ar fi placut sa merg si eu sa le ofer un cadou de Paste, dar in weekendul acela nu puteam. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Pastele - Invierea Domnului - by Briana Brighton - 15 Apr 2009, 18:27
Re: Pastele - Invierea Domnului - by Patrick Mort - 15 Apr 2009, 19:04
Re: Pastele - Invierea Domnului - by Raizen Isildur - 15 Apr 2009, 19:09
Re: Pastele - Invierea Domnului - by Patrick Mort - 15 Apr 2009, 19:15
Re: Pastele - Invierea Domnului - by Raizen Isildur - 15 Apr 2009, 19:18
Re: Pastele - Invierea Domnului - by Shayera Holl - 15 Apr 2009, 20:57
|