Magic of Music
15 Apr 2009, 22:19
Am apucat-o de mânã și m-am uitat îndelung în ochii ei negri și strãlucitori. Încã zâmbea. Am stat așa o vreme dupã care ea și-a retras ușor mânã și și-a întors privirea pe fereastrã. Afarã continua sã plouã în același ritm fãrã sfârșit. Fãrã sã îmi dau seama, un trandafir roșu mi s-a strecurst în mânã. Ghimpii sãi mi-au intrat în carne eliberând câteva picãturi de sânge care mi s-au scurt mai apoi de-a lungul degetelor.

Ea s-a întors spre mine, iar eu i-am întins floarea zâmbindu-i. M-a apucat de mâna în care țineam trandafirul, și m-a strâns puternic, astfel încât un nou șuvoi de sânge mi s-a prelins pe degete pânã pe mâna sa netedã și rece. Apoi mi-a luat floarea având grijã sã nu se înțepe. O ridicã și o mirosi, trãgând cu nesaț mireasma trandafirului în piept. Era ciudat, sã stai acolo și sã vezi un trandafir, mirosind un altul.

„Ce s-a întâmplat ?” am întrebat eu dupã un timp, încercând sã-i iau din nou mâna într-a mea, însã ea și-o trase rapid în poalã.

Fãrã nicio vorbã se repezi la mine și mã îmbrãțișã puternic, lãsând trandafirul sã cadã. Simțeam lacrimile curgându-mi pe gât, de parcã ar fi fost ale mele. Am cuprins-o cu o mânã de mijloc, iar cu cealaltã am început sã o mângâi pe creștet, de parcã ar fi fost propriul meu copil. Nu știam de ce fãceam asta. Nu știam de ce plângea. Însã simțeam cã trebuie sã o ajut.

OOC: Nu stiu de ce e asa emo. Dar in fine, alta idee n-am avut.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Magic of Music - by Black Rose - 12 Mar 2009, 19:05
Re: Magic of Music - by Raizen Isildur - 15 Apr 2009, 14:03
Re: Magic of Music - by Black Rose - 15 Apr 2009, 14:41
Re: Magic of Music - by Raizen Isildur - 15 Apr 2009, 22:19
Re: Magic of Music - by Black Rose - 16 Apr 2009, 16:22