Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
16 Apr 2009, 23:12
Mary si cu Hermione erau de-a dreptul bulversate.Lumea parca se schimbase in doar cateva ore.Hermione era sigura ca asta nu era o gluma de-a lui Pevees sau a altcuiva.Parea ca acel medalion le adusese in trecut...sau in prezentul in care traia James.James.....oare acel baiat cu parul ciufulit,si cu ochelari rotunzi traia cu adevarat sau era doar o festa a celorlalti elevi?

Fetele fusesre aduse in sala profesorului de Aritmantie...'Ce ciudat!Nu stiam ca exista Aritmantie pe vremea accea.Parca aparuse cu mult mai tarziu!'gandea Hermion in timp ce astepta jobenul.
Cand profesora McGonagall intra pe usa,frumusetea bunicii ei o izbi ca un glonte.I se taie respiratia si aproape lesina,dar uimitor reusi sa isi pastreze statura dreapta,si nimeni nu pare sa bage de seama ameteala fetei.
Dupa sortare,fetele fusesera sortate,evident,la Cercetasi si Astropufi.Pentru a doua oara,Hermione trai acea dezamagire.Nu suporta gandul ca inca o data fusese sortata la alta casa decat cea a bunicii ei.

Acum fetele statea de vorba intr-un colt al incaperii.McGonagall si profesorul acela ciudat,atat de asemanator lui Plesneala,vorbeau aprope de fereastra.
"Puteam sa pariez ca ma sorteaza la Viperini!"spuse Mary binedispusa.
"Mary,scuza-ma ca nu iti impartasesc entuziasmul,dar nu cred ca ceva este in regula.De fapt totul este pe dos."spuse Hermione cu o voce joasa.

McGonagall era de-a dreptul furioasa.Fetele puteau auzi clar ce vorbea cu acel profesor.
"Fetele acelea vin peste o luna,deoarece Stii-tu-cine,impreuna cu discipolii lui,le ataca familiile si nu pot pleca mai devreme."spuse McGonagall printre dinti.
"Si atunci,cine sunt aceste fete?"intreba profesorul incurcat.
"Probabil niste elevi pusi pe sotii.Nu vezi ca deja au uniformele scoalare.Nu cred ca asta este o coincidenta."spuse McGonagall."Cred ca domnul profesor de potiuni ne va ajuta cu putin Verritaserrum."
Hermionei si lui Mary le inghetase sangele in ele cand auzise de poiunea adevarului.

Nu avea incotro asa ca au mers impreuna cu McGonagall in biroul profesorului de potiuni.Acesta era scund,cu o barba deasa si alba si purta ochelari.Era evident ca nu era Plesneala.Dar ceea ce o facu pe Hermione sa ameteasca iar fu persoana de langa profesor.Era un baiat de la Viperini,probabil anul 4 sau 5,cu parul mediu,negru si slinos.Le privea pe fete atat de rece si plin de dispret incat Hermione se cutremura.
"Mary,este Plesneala!"sopti Hermione pentru Mary.
"Stiu!"ii raspunse fata la fel de incet.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG) - by Hermione McGonagall - 16 Apr 2009, 23:12