Paste Fericit !
19 Apr 2009, 13:03
Paste fericit! Hristos a inviat!>< Haideti, nu ciocnim ouale?Finna[virtual, desigur]

Raizenutz, esti cel mai sump. Chiar eu ma gandeam ca am nevoie de mai multa experienta(Mdah, Shery, mai continuam?:-wCa eu am scris), si Shery, exact la asta visez eu: ca Tarja, cea mai tare cantareata din lume, sa vina la mine acasa. Sau daca nu ea, restul trupei Nightwish.Thinking Ce tare ar fi sa-l vad pe TuomasLoveLoveLoveLoveLove..E asa mumoss!;Wink
In fine, trebuie sa fiu si eu iepuras, si sa vad ce dau la fiecare:
Lui Shery a mea, ii doresc ca rusu' sa vina in Romania(Vitas), Shery sa se mute la mine=)), iar cand o vede, sa se indragosteasca pe loc de ea.
Sau daca nu vine, sa apara din computer, si sa-i spuna: Salut, Oana, ce faci?Happywide
Lui June ii doresc restul anului plin cu note bune,sa fie in continuare printre cei mai buni din clasa la Limba Romana. Si profa ei sa fie in continuare mandra.;Wink
Kennyei ii doresc un Adrian. Si in afara de el, mai multi hombrei secsosi care sa o venereze.(Dupa ce termini cu ei, Kennyutza mea, mi dai mie??;Wink)
Lui Lyra ii doresc noroc si succes in toate, la fel cum a avut pana acum. Si vorba Oanei, sa mai faca cateva forumuri, la fel de celebre ca si acesta.LoveLove
Lui Ginny ii doresc sa ramana cu acelas simt a umorului cu care cu totii ne-am obisnuit. Si toate dulciurile din lume..Daca sunt de ajuns!Finna
Lui Raizen Hahalinul ii doresc ceea ce isi doreste el.=)) Si bautura si banii sa cada din cer. A, da, si sa aiba inspiratie in continuare sa continue ficul, ca e superb!!!
Lui Ron Moody ii doresc sa gaseasca cat mai multe trailere cu ultimele filme aparute cu HP. Si sa ni le arate si noua.
Adei si Anei le doresc noi trupe de metal pe care sa le asculte amandoua. P.S.Happywideaca mai gasiti o trupa tare, trimiteti-mi un PM. Ca am ramas in pana de trupe.

Si celorlati sa fie activi in continuare.

Paste fericit tuturor, magia acestei sarbatori sa reuseasca sa va cuprinda pe toti, pentru a simti adevarata sarbatoare. Numai bucurii si succesuri in viata.(parca sunt fiica lui Basescu!!=))) Va doresc numai sanatate si sa aveti parte de doua zile super.

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Paste Fericit ! - by Raizen Isildur - 18 Apr 2009, 19:05
Re: Paste Fericit ! - by Ginny Malfoy - 18 Apr 2009, 19:16
Re: Paste Fericit ! - by Raizen Isildur - 18 Apr 2009, 19:19
Re: Paste Fericit ! - by Ginny Malfoy - 18 Apr 2009, 19:26
Re: Paste Fericit ! - by Patrick Mort - 18 Apr 2009, 19:33
Re: Paste Fericit ! - by Shayera Holl - 18 Apr 2009, 20:57
Re: Paste Fericit ! - by Black Rose - 18 Apr 2009, 21:17
Re: Paste Fericit ! - by Kennya Allen - 19 Apr 2009, 10:42
Re: Paste Fericit ! - by Rand al'Thor - 19 Apr 2009, 11:02