La multi ani Darkmark RPG Forums!
|
20 Apr 2009, 13:19
|||
|
|||
Am intarziat?...Mai,n-am mai intrat pe-aici pentru ca n-am avut cum. Ba am fost pedepsita, ba am avut treaba cu scoala de ma culcam cu gainilie ca nu reuseam sa-mi tin capul de somn, ba am plecat in vacanta... a fost aiurea, ce sa mai, ca sa nu mai spun ca ma pierd pe forum, ca nu stiu cine mai e cu cine, care-i care in rpg etc., rog sa-mi ziceti si mie unde sa citesc
Sunt a patra inscrisa pe forum. Sau a cincea. Momentan, abia am reusit sa intru pe-aici si nici nu vad mouse-ul sa pot sa umblu sa vad. Peste cateva saptamani de la inscrierea mea, am fost numita admina ca facusem si eu niste codulete acolo pentru site. Intai, a fost taverna, iar singurii baieti de pe site erau Harry_the_boy_who_lived sau ceva de genu si Ron, care s-a transformat in Andrei Malfoy si acu nu mai stiu cine mai e, daca mai e. Fleur, Cho si Deeutzik erau si ele prezente. Ma ocupam cu grafica. Acuma,mi-am mai pierdut 'skillu', n-am mai dat pe Adobe PS de mult, ca sa nu mai spunem ca lumea a inceput sa prinda gustul si acu mai toti stiu sa umble. Si ma bucur ca s-au mai redus cererile de trimitere a programului, macar acu stiu si ei ce-i aia torrent. Afiliatii au inceput cu witchclub, si cu daniel-radcliffe punct nu mai stiu ce, care se spunea ca trebuie sa-l aduca pe Daniel in Romania..err..cand? Nu mai stiu. M-am ocupat cu bannerele si la ei...vorba vine, le faceam o vrajeala si aia faceau 'uau,ce buna esti'. Nici nu stiu daca ii mai avem oe lista acum, nu stiu ce s-a ales de ei. Important e ca ne-au ridicat tare mult, iar cand am reusit sa facem o intelegere si cu edu, a fost...super. Kennya a fost aceea care a sugerat RPG-ul, sii ii multumesc inca o data pentru asta.Ideea a fost inca un plus, nici nu spun cat mi-au pl,acut balurile si duelurile de atunci. Si cu Draco..eh, ce sa mai vorbim *grin*. Nu stiu sa spun daca regret ca am plecat ca admina sau nu. Cel mai probabil, daca site-ul ramanea pe mainilie mele, n-ar fi ajuns la acest nivel. Peste 600 de membrii, programare geniala, sistemul de puncte, cu care m-am chinuit o gramada acu un an, RPG ..umh..fluent [?!], experienta, galeoni, aleea diagon. Oricum,sunt fericita ca site-ul e pe maini foarte bune. Bravo,Raizen,Kennya,Lyra. 2 ani,mhm,mare chestie. I-am si zis Lyrei la inceputuri: "Bai,daca iar ma apuc sa administrez un forum care n-o sa dureze, ma las de tot." [am o adevarata istorie de site-uri nereusite.]. Daca il inchideti sau se intampla ceva rau pe-aici, va omor cu mana mea. Ar fi mare pacat. Cum a fost si Pastele, toate certurile trebuie aruncate, toata invidia si furia, si nu numai de dragul site-ului, ci si de dragul prieteniilor care s-au legat aici [s-au legat si idile? Spuneti-mi, ca sa stiu.], de dragul nostru. S-o tinem tot asa. ^_^ ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
-- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- | Iseult Cromwell | 41 | 6,278 |
26 May 2010, 22:20 Last Post: Jenny Spring |