Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
|
24 Apr 2009, 19:00
|||
|
|||
Hermione ramasese uimita de maiestria lui Lily de a le conduce prin fiecare cotlon al castelului,care deja il stiau,dar au reusit sa imite atat de bine admiratia pentru fiecare incat Lily nu a banuit nimic.
Hermione devenea melancolica cand ajungea in vreun loc preferat ei,deoarece se gandea la prietenii cu care statuse acolo si rasesera impreuna,apoi se gandea ca s-ar putea sa nu il mai vada niciodata.Dar fata refuza sa creada asta...refuza sa creada ca vor ramane prinse acolo,prada acelui medalion,prada acelui trecut care nu le apartinea si despre care nu stiau nimic. Fusese destul de uimita de faptul ca scoala pe care o iubea atat de mult ramasese atat de neschimbata de-a lungul celor 34 de ani.Ceea ce era schimbat erau profesorii,elevii si ingrijitorii.Chiar si unii spiridusi erau schimbati,ba chiar necunoscuti. Hermione revedea fiecare profesor,dar il recunostea cu greu,fiind mult mai tanar decat erau in prezentul ei.De elevi nu mai credea nimic.Nu ii cunostea si nu stia nimic despre ei. In timp ce mergea alaturi de Mary si de Lily recunoscu unii elevi,care urmau sa devina marii vrajitori din prezentul ei. Hermione se simtea in plus.Mary si Lily vorbeau lucruri pe care Hermione nu le invatase.Se simtea ca un copil de clasa a 2-a printre cei de clasa a 8-a.Brusc isi dadu seama ca de fapt asta si era.Era o eleva in anul 2 printre doua eleve de anul 5.Isi dadu seama cat de neputincioasa va fi daca vor intra intr-un duel.Nu cunostea prea multe vraji si sigur Mary va avea de suferit. Intr-un final ajunsera in Marea Sala.Isi aduse aminte de prima data cand intrara acolo cu un an in urma,un an de-al ei.Era atat de speriata!Isi tinea sora de mana si se rugara sa pice in aceeasi casa impreuna,dar destinul nu dorise asta.Hermione isi scutura capul si isi lua la revedere de le fete.Nu ii placea ideea despartiri,mai ales ca nu cunostea pe nimeni de la Astropufi,dar uniforma ii cerea asta. Hermione se aseza sfioasa pe banca.Zambi,aducandu-si aminte de prima ei zi pe acea banca.Se asezase la fel.Mancarea si bauturile aparura.Hermione incepu sa manance putin.Isi dadu seama ca ii este foame. In timp ce manca o fata din fata ei o saluta. "Buna!Esti noua?" "Da...Ma numesc Hermione!Sunt anul 2 la.....Astropufi de acum!"spuse fata cat pe ce sa se dea de gol. "Eu sunt Sarah Lamberg.Sunt anul 3!"spuse fata zambind. Hermione fu surprinsa sa recunoasca numele.Era pe manualul ei de Ierbologie.In plus citise cateva romane de ea,dar reusi cu greu sa isi stapaneasca uimirea. Fetele incepura sa vorbeasca.Observara ca au multe in comun.Hermione manca pe saturate si bau la fel.Deodata Hermione observa ca Mary ii face un semn discret sa se ridice si sa plece.Fata observa semnalul si ii spuse Sarei ca pleaca.Fata se uita uimita la ea si ii spuse: "Cum adica pleci?Abia ai venit...Stii unde sunt dormitoarele?" "Aaaa...Da...Cred ca da..."spuse Hermione incurcata,dar dupa fata Sarei isi dadu seama ca nu i se parea nimic ciudat. Hermione ajunse la Mary si o impinse pe fata afara din sala. "Ce s-a intamplat,Hermione?"intreba Mary incurcata. "Am cunoscut-o pe Sarah Lamberg."spuse Hermione serioasa. "Da?Scriitoarea?" "Da.Am vorbit cu ea la masa.De fapt..ne-am imprietenit."spuse Hermione invartind un picior pe loc. "Super.Ei bine in seara asta va trebui sa ne despartim.Vom dormi in dormitoarele noastre,dar nu stiu daca si in paturile noastre.Hermione..in seara asta va fi ca in prima noastra seara la Hogwarts.La tine va fi mai usor deoarece tu ai trecut destul de recent prin asta,dar eu am trecut acum 5 ani.Sper ca nu mi-am iesit din mana."spuse Mary serioasa. "Nu imi place ideea de a ne desparti.Dar nu avem ce face.Mary,ai grija la Snape."spuse Hermione pe un ton serios. "Si tu ai grija.Nu este nici Cercetas nici Astropuf,este Viperin.Apropo,ai grija la toti Viperinii.Nu sunt ca cei de acum."spuse Mary,apoi se intoarse pe calcaie si o lua spre scara pentru a se duce in Camera de Zi a Cercetasilor. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|