Calatorie in oceanul trecutului(Concurs RPG)
|
26 Apr 2009, 23:45
|||
|
|||
Hermione se uita la Mary cum se indeparta de Marea Sala ducandu-se spre dormitor.Asa facu si ea!Dar,brusc,cand ajunse in Camera de Zi isi dadu seama ca nu avea bagaje,haine sau manuale.Ce avea sa le spuna colegilor sau,mai rau,profesorilor.Sarah era pe fotoliu si se uita la Hermione.
"Ce s-a intamplat?Pari nelinistita.Apropo suntem colege de camera."spuse Sarah fericita. "Ce bine!Tocmai mi-am amintit ca mi-am uitat bagajul intr-o clasa.Ma duc sa il aduc!"spuse fata si iesi inainte ca Sarah sa ii propuna sa vina cu ea. Fata se indrepta spre Camera Necesitatii,candindu-se ca poate acolo vor gasi cele trebuincioase.Spre fericirea ei,Camera ii dadu ceea ce isi dori. Cand iesi se intalni cu o cercetasa roscata si ii dadu un bilet.Spera sa ajunga la Mary,inainte ca elevii sa devina banuitori. Hermione dorea sa se intoarca in camera,sa se bage n pat si sa traga un pui de somn bine-meritat.Se simtea extenuata,chiar daca probabil in prezentul ei era zi.Pe drum incepu sa se gandeasca dinou la prietenii ei,la profesorii ei,la bunica ei.Se gandea daca McGonagall isi amintea de aceste zile,dar apoi isi amintii ca ele de fapt nu apartineau acelui trecut.Ca ele erau niste intruse,si desi totul se petrecuse in trecut,ele de fapt nu se intamplasera.I se parea ciudat,dar acesta era adevarul. Pe drum Hermione se intalni cu Severus.Nu se prea distingea in intunericul de pe hol.Soarele asfintea,iar luminile nu se prea aprinsera. Parea un colt de cer,pe timpul nopti,rupt din nemarginirea lui si cazut pe pamant chiar in castelul lor.Privea in jos,parul sau venindu-i peste fata.Trecu pe langa fata fara ca macar sa observa ca era acolo.Lui Hermione ii se paru ciudat,dar nu zise nimic.'iudat!Ce s-a intamplat cu baiatul rau de cateva ore?'gandea Hermione. Fata ajunse in Camera de Zi,apoi in dormitor.Observa ca majoritatea fetelor dormeau.Se duse la fereastra,o deschise si se aseja pe pervaz.Se uita la stelele mici de pe fundalul negru,la luna care stralucea simplu acolo sus.Se gandea daca Mary se uita si ea la cel,sau dormea dusa acum.Isi dadu seama ca si ea trebuie sa faca acelasi lucru,asa ca se ridica,inshise fereastra si se baga in pat,apoi adormni fara greutate. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|