Grozavele Certuri dintre Potteri si...restul. [concurs RPG]
|
27 Apr 2009, 22:00
|||
|
|||
OOC: Acilea se fac posturi pt concurs. Deci si prin urmare, doar eu si Rebecca putem posta. Multumiri.
BTC: “Harry?” “Da.” “Harry, uhm…” “Aud.” “Mi s-a infatisat mama in vis aseara…” “Da...” “Ai auzit, Harry?” “Mhm.” “Harry, ti se raceste mancarea…” ”Ce?” “Ai auzit ce-am spus mai inainte?” "Ca mi se raceste mancarea ? … Fac ceva acum,okay ?" "Te holbezi la Susan Bones sau ce ? Asta e mai important decat mama ?" "Ce-i cu mama ?" Julia inchise brusc cartea de Istorie a Magiei si se uita in farfuria ei. Nu indrazni sa-l priveasca pe Harry, care facea o operatie chirurgicala deosebita asupra omletei sale. Era joi, ziua cea mai oribila a saptamanii – aveau cu Snape prima ora. Si ce poate fi mai rau decat sa trebuiasca sa te scoli dis-de-dimineata ca sa-ti faci tema de care ai uitat intentionat. Cine-i fraier sa faca teme miercuri ? Miercuri e zi de antrenament vajthat… "Ti-ai facut eseul la… ?" zise Harry scurt. "Nu." "Oh,frumos. Va trebui sa-i cer caietul lui Susan. " "Avem ora cu viperinii, oricat ti-ai dori-o pe Susan langa tine…" ii reteza Julia aripile. " Lasa, ca am observat ca-ti prind bine orele cu viperinii…" "Taci. Iti prind tie bine,cine stie ce fraiera ai mai agatat si de pe-acolo..." “Mhm. Deci, ce spuneai de mama?” Harry nu astepta raspuns si se intoarse din nou catre masa Astropufilor. Susan Bones avea obrajii aprinsi in discutia sa contradictorie cu dragul de Ernie Macmillan. "Firai…" "Buna,baieti ! " Ron Weasley se aseza plin de speranta la masa lor. Evident, nici astazi nu se pieptanase. Isi trecu usor mana prin par si ridica din sprancene, vazand situatia : Julia incruntata si Harry cu gatul sucit din cauza intoarcerilor frecvente. "Mai, ce zi este astazi ?" intreba el inocent. "Joi,Ron. " "Joi ? Aaah…" ofta roscatul ferm si ii privi pe rand cu o fata de cersetor. "Se…indura cineva sa imi dea si mie … ?" "Privirea ta mi se infige in frunte… nu – mi-am – facut." sari Julia cu o voce cutremuratoare. "Nu…mai izbucni asa…", se sperie Ron. "Va mancati odata micul-dejun ?... O sa intarziem *tuse* din nou…" Harry se ridica instant, vazand ca si Susan si Ernie se ridicasera. "O iau inainte,ma scuzati." facu el in graba si disparu intre robe negre si fete necunoscute. "Vrei sa vin cu tine,Ron ? Fa-mi o favoare…" ,spuse Julia,ridicandu-se si atarnandu-i lui Ron de gat geanta sa greoaie. "Va fi o zi lunga... ",spuse Ron si isi aseza geanta pe umar. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Grozavele Certuri dintre Potteri si...restul. [concurs RPG] - by Julia Lilith Potter - 27 Apr 2009, 22:00
Re: Grozavele Certuri dintre Potteri si...restul. [concurs RPG] - by Rebecca-Anne Malfoy - 10 Jun 2009, 23:00
|